3 kérdés, 3 válasz a fogászati implantációkról


A fogak pótlása esztétikai és egészségügyi szempontból is fontos, de még ma is sok a kérdés a fogászati implantációk körül – ezeket igyekszünk most megválaszolni.

Sokan megijednek, amikor valamilyen okból elveszítik egy vagy több fogukat, de ezek ma már sikeresen és fájdalommentesen pótolhatók, az implantációknak köszönhetően. Rendelőnk is foglalkozik fogbeültetésekkel, ahol kiváló minőségű alapanyagokkal, nagy szakértelemmel dolgozik a Doktornő. Ennek köszönhetően pedig a sikeres fogbeültetéseink statisztikája is igen figyelemreméltó – nincs tehát mitől félni, ha szóba kerülne a fogászati implantátum.

Mit jelent pontosan az implantológia?

A fogbeültetés tudományát jelenti, ami az elmúlt évtizedekben a szájsebészet egy külön területévé nőtte ki magát. Számos okból veszíthetjük el fogainkat – állhat mögötte betegség, az idő múlása vagy akár baleset is –, de a fogak pótlása nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem azért is, mert a hiányzó fog további problémák forrása lehet.

Hogyan kapcsolódik a Top-Denthez ez a terület?

A Doktornő számára nagyon fontos, hogy mindig szélesítse látókörét és szakmai tudását, és lépést tartson az innovációkkal, ezért minden ígéretes lehetőséget megragad, hogy képezze magát. Nemrég például a Nobel Biocare újabb implantációs kurzusán vett részt, ahol az előadások mellett gyakorlati részen is ki lehetett próbálni a Nobel Biocare innovatív, galvanizált felületű köztielemét.

A rendelőben is a svájci-svéd vállalat termékeit használjuk, mert szinte teljeskörű megoldásokat kínálnak a fogpótlást illetően, illetve, mert innovatív és megfizethető megoldásaikkal, élethosszig tartó garanciával mind a Páciensek, mind a Doktornő nagyon elégedettek.

Apropó garancia: milyen arányban sikerülnek ezek a beültetések?

Az elmúlt 2 év statisztikáiból szépen kiolvasható, hogy a hozzánk fordulók egyik legkedveltebb fogászati megoldása a fogászati implantátum volt. Új Pácienseink körében hamar népszerűvé vált ez a kezelés, hiszen gyors, precíz és teljesen mértékben fájdalommentes!

504 kezelt új páciensünknél 94 beültetést hajtottunk végre (az új pácienseink 18.65%-a választotta, és volt alkalmas a beültetésre). Összesen 188 db implantátumot ültettünk be, és a kötelező kontrollvizsgálatok után 98.94% a sikerességi ráta. Fontos kiemelni, hogy egyetlen fogvesztésünk sem volt, amihez a minőségi alapanyagok mellett a Doktornő tudása, szakértelme, kiváló munkája, a beültetést megelőző vizsgálatok átbeszélése és a folyamat ütemezése, illetve Pácienseink szabálykövetése is kellett.

Köszönjük mindenkinek, hogy minket választottak, és hatalmas boldogság számunkra, hogy ennyi Páciensünknek tudtunk segíteni az implantációval. Természetesen a jövőben is állunk régi és új Pácienseink rendelkezésére: jöjjön, és kérje tanácsunkat, segítségünket kezelésével kapcsolatban, hogy Ön is elégedett Pácienseink között tudhassa magát.