ALL-ON-4 A modern megoldás teljes foghiányra

_

ALL-ON-4 A modern megoldás teljes foghiányra

_

Ha elvesztette az összes fogát, a rögzítés nélküli, hagyományos protézisek csak ritkán nyújtanak tökéletes megoldást. Ezek a protézisek esetenként fájdalmat okozhatnak, kényelmetlenek és gyakran instabilak, megnehezítve ezzel kedvenc ételeinek fogyasztását. A modern fogászat azonban ma már számos egyéb, hatékonyabb megoldást is kínál. Az All-on-4™ az egyik legjobb megoldás.

Az All-on-4™ fogászati implantációs fogpótlások előnyei

_

Ellentétben a fogsort viselőkkel az All-on-4™-al rendelkezők ezen előnyöket élvezhetik:

 • Természetes megjelenésű és érzésű rögzített műfogak
 • Rögzített műfogak, melyek nem esnek ki a szájból kínos pillanatokban
 • Egy fedetlen felső szájpadlás, amely lehetővé tesz több ízérzést étkezések közben
 • Stabil harapási erő, amely lehetővé teszi számukra, hogy minden típusú élelmiszert fogyasztani tudnak
 • Csökkentett a száj körüli orca-rész beesettsége, ami fiatalítja az arc megjelenését
 • Nincs többé fogsorragasztóra vagy a fogsor éjszakai eltávolítására szükség
 • Nincsen többé fájó feltörés vagy öklendezés-érzés

A innovatív fogászati ​​megoldások egyik világvezető cége, a Nobel Biocare az All-on-4™ technika úttörője és szabadalmaztatója, amely egy neves európai implantológus-fogorvos Dr. Paulo Malo együttműködésével lett kifejlesztve. Kiterjedt klinikai kutatásaink eredményezték ezt a sikeres eljárást, amely a lehető legkevesebb implantátumot teszi szükségessé, ugyanakkor biztosítja az állandó és természetes mosolyt a lehető legrövidebb idő alatt.

Mit is jelent az All-on-4™?

_

All-on-4™ a neve egy eredményes és hatékony technikának, amelynél általában 4 fogászati implantátum biztosítja a felső vagy alsó fogsor stabil rögzülését, melyeket a hagyományostól eltérő módon, döntött szögben helyezünk az állcsontba az ideális tehereloszlásért. Az All-on-4™ hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé az erős és biztos elhorgonyzás révén, ezáltal egy természetesebb mosolyt eredményezve.

Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő. Az All-on-4™ megoldás a csontban nagyobb stabilitást biztosít, valamint segít elkerülni bizonyos kiegészítő műtétek elvégzését, mint például a csontpótlás. Az implantátumok elhelyezése után, fogorvosa már akár azonnal be tud helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.

Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után is használhatja evéshez. Néhány hét gyógyulás után a fogorvos felhelyezi a végleges hidat, mely lehet rögzített és kivehető is. Az étkezések újra örömet okozhatnak, biztonsággal rághat és újra élvezheti az ételek ízét. Nem utolsósorban ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők.

Várjuk rendelőnkben!

328Foto

Foglaljon időpontot egyszerűen!

  Mivel fordul hozzánk?

  Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*

  Elfogadom, hogy a Top-Dent fogászat időnként hírlevelet küldjön számomra(Kattints a részletekért!)

  9200 Mosonmagyaróvár, Gyümölcsös u. 37.

  0036-96/704-063

  info@top-dent.hu