Carestream 8100 fogászati CT- és panoráma röntgen

_

A magánfogászatokon végzett beavatkozások, kezelések elképzelhetetlenek a legkorszerűbb berendezések alkalmazása, illetve a meglévő eszközök folyamatos fejlesztése nélkül. Ezt mi is nagyon komolyan vesszük: nagyon fontos számunkra, hogy a rendelőnkben a lehető legmodernebb technikával tudjuk kezelni, gyógyítani Pácienseinket – személyre szabottan, fájdalommentesen.

Eszközparkunk fejlesztése folyamatos, ennek jegyében digitális röntgengépünket egy Carestream 8100 fogászati CT és panoráma röntgengép váltja fel.

Mit érdemes tudni a Carestream 8100-ról?

_

Ez a gép a világ egyik legmodernebb, prémium minőségű, kompakt berendezése, amely a CBCT módszer alapján működik. Ezzel a CT- és panoráma röntgengéppel helyben készülhetnek el a Pácienseink kezeléséhez nélkülözhetetlen felvételek, az eredményt pedig a Doktornő szinte azonnal látja és kiértékeli. Ezáltal az Önök fogászati ellátása még személyre szabottabban, és még magasabb szinten zajlik majd.

Mit jelent a CBCT?

_

A Cone Beam CT (CBCT) egy speciális, háromdimenziós digitális röntgenleképezési módszer, mely rendkívül alacsony sugárdózis mellett a csontszerkezet és a fogak pontos leképezésére alkalmas.

A vizsgálatról: hogyan zajlik, meddig tart, mennyire fájdalmas?

_

– Első lépésként, a felvétel megkezdése előtt fogászati szakasszisztensünk elmondja a vizsgálat menetét, és néhány szükséges tudnivalót erről a rövid vizsgálatról.

– Bár a vizsgálat nagyon alacsony sugárdózissal jár, Pácienseink teljes védelmének biztosítása érdekében sugárzás elleni ólommellényt használunk. Ezt a vizsgálat előtt fel kell venni.

– Ezután szembe kell fordulni a géppel. Lézerfénnyel történő fejbeállítás itt nincs, ami előny, mert sokaknak kellemetlen lehet a lézerfény többszöri látványa. Ehelyett kollégánk útmutatását követve kell megállni. A felvétel 15-20 másodperc alatt elkészül, addig az értékelhető képek készítése érdekében fontos a teljes mozdulatlanság. A vizsgálat teljesen fájdalommentes.

– Az elkészült felvételeket digitális formátumban nyújtjuk át a Páciensnek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, az ár tartalmazza a felvételek továbbítását is.

Miért ezt a készüléket választottuk?

_

A fent említetteken túl mellette szól az is, hogy 2013-as piaci megjelenése óta 10 nemzetközi kitüntetést kapott, többek közt mérete, ergonomikus használhatósága, kitűnő képminősége és a 12 technológiai innováció miatt, amelyek miatt kiemelkedik a többi hasonló berendezés közül.

Ennek a modern berendezésnek a segítségével még alaposabban tudunk majd személyre szóló segítséget nyújtani a hozzánk forduló Pácienseinknek.

Várjuk rendelőnkben!

328Foto

Foglaljon időpontot egyszerűen!

9200 Mosonmagyaróvár, Gyümölcsös u. 37.

0036-96/704-063

info@top-dent.hu