Egy eset, két beszámoló – avagy egy fogászati kezelés a páciens és a fogorvos szemszögéből


Szeretnénk Önöknek bemutatni egy esetünk rövid történetét, amellyel nem titkolt szándékunk az is, hogy Önöket is sarkaljuk arra, hogy ne halogassák a fogászati vizsgálatokat, kezeléseket. Egy megbízható fogorvossal át lehet törni azokat a lelki gátakat, amelyek akadályozzák a probléma megoldását, így a gyógyulás útjára lehet lépni. Most egy ilyen döntést mutatunk be, amikor egy korábban félős páciens választotta az egészséges és tökéletes mosolyt a szorongás helyett. Ami különleges: az eset a Doktornő és a páciens szemszögéből is olvasható.

A Doktornő régóta ismerte látásból Karl-t. „Egy nagyon kedves páciensünk férje, aki a felesége, Andi elmondása szerint évek óta halogatta fogászati kezelését arra hivatkozva, hogy nem találja a már nyugdíjba vonult egykori bécsi fogorvosának méltó utódját. Sokadik alkalommal kísérte el feleségét, mikor a női rábeszélésnek is köszönhetően végül Karl is belement egy tétnélküli vizsgálatba. Ekkor egészen gyorsan eldőlt: a végtelenül szimpatikus Karl és a kedves Top-Dent csapat azonnal egymásra talált, így felállítottuk a kezelési tervet. Közel három hónap után bizton állíthatjuk: Karl bizalma meghozta a kívánt eredményt! Ma már tökéletes mosollyal áll a közös fotón, így a csapat is elégedett, nem volt hiábavaló a rengeteg munka!

Kedves Andi, kedves Karl! Köszönjük még egyszer a bizalmat!”

Bár személyesen is átéltük Karl kedvességét és láthattuk a feloldódását, mégis jól esik olvasni a visszajelzését:

„Seit einigen Jahren belastete mich das Thema Zähne schon welches meine unzähligen ungelösten Probleme im Mund betraf. Vor einigen Monaten hat mich meine Frau endlich davon überzeugt dass ich die Lösung meiner Zahnrobleme bei ihrem kleinen motivierten Team finden könnte, welches auch sie schon so kompetent unterstützt hat.
Die Angst die ich anfangs hatte konnte ich schnell ablegen als ich das gut eingespielte und sehr sympathische Team kennengelernt habe. Sie haben mich vom Anfang bis zum Ende der Behandlung perfekt unterstützt. Mit dem Endergebnis bin ich wirklich sehr zufrieden.
Mit dieser kleinen Rezension möchte ich mich nochmal ganz herzlich bei dem Team bedanken.”

Magyarra fordítva:

„Már néhány éve nyomasztott számtalan megoldatlan fogproblémám. Néhány hónappal ezelőtt a feleségem végül meggyőzött arról, hogy a fogproblémáim megoldását annál a kis, motivált csapatnál találhatnám meg, amelyik őt is sikeresen kezelte. A félelemtől, melyet kezdetben éreztem, mindjárt megszabadultam, amint a gyakorlott és rokonszenves csapatot megismertem. Ők a kezelés elejétől a végéig nagyszerűen támogattak. Az eredménnyel pedig tényleg nagyon elégedett vagyok. Ezzel a kis értékeléssel szeretnék még egyszer köszönetet mondani a csapatnak.”

Amennyiben Ön is tart a fogorvosi kezelésektől és szeretne fájdalommentes megoldást, akkor érdemes hozzánk ellátogatni, hiszen nálunk maximálisan pácienseink állnak a középpontban. Tájékoztatjuk a várható kezelésekről, törődünk a félelmeivel és mosolygósan nyugtatjuk meg. Biztosan állítjuk, hogy Ön is elégedetten fog távozni!