Egy szuper továbbképzés: a Doktornő a Nobel Biocare implantációs kurzusán járt


Koncz Edina doktornő számára nagyon fontos, hogy a kimagasló szakmai munka mellett mindig jusson ideje továbbképzésekre, tudásának naprakészen tartására is. Ezúttal a Nobel Biocare implantációs kurzusán vett részt, ami idén minden eddiginél különlegesebb volt.

A mai, modern világban a fejlődés felgyorsult: egymást érik a technológiai vívmányok, és szinte minden hivatásban új módszerekkel, fejlesztésekkel ismerkedhet meg a maga szakterületén az, aki szeretne lépést tartani az innovációkkal.

Ez Koncz Edina doktornő szerint is elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legjobb ellátást tudja biztosítani a pácienseinek, illetve kérés-kérdés esetén már a legújabb technológiai vívmányokról tudja őket tájékoztatni, vagy egy még hatékonyabb kezelést tudjon javasolni.

A Doktornő rendszeresen jár továbbképzésekre, legutóbb például a Nobel Biocare budapesti implantációs kurzusán járt – erről szeretne most mesélni néhány mondatban.

Mi az az implantológia?

Az implantológia a fogbeültetés tudománya, ami a szájsebészet egy külön területévé fejlődött az elmúlt hat évtized során. Hasznos lehet, ha valaki betegség, a fogak romlása vagy akár baleset miatt elveszítette egy vagy több fogát, hiszen a fogak pótlása nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem azért is, mert a hiányzó fog további betegségeket okozhat.

Különleges lehetőség a Nobel Biocare budapesti képzésén

„Ez a tavasz sem telhetett el úgy, hogy a Nobel Biocare cég ne szervezzen egy újabb implantációs kurzust, ismét Budapesten. A kurzusra a megszokott módon nívós helyszínen, nívós előadóval került sor: nagyon színvonalas két napot töltöttünk a Marriott Hotelben. A szakmai téma interpretálásáért dr. Giacomo Fabbri volt a felelős, aki fantasztikus előadói képességével és rendkívüli felkészültségével tartotta szinten az érdeklődésünket mindkét napon” – foglalta össze a Doktornő. 

Giacomo Fabbri élőben mutatja be a Nobel Biocare legújabb technológiáját

Majd hozzátette: a kurzus más volt, mint az eddigiek, mert ebben a témában az előadásokat most először követte gyakorlati rész. „Először adódott lehetőség arra, hogy kipróbáljuk a Nobel új, innovatív galvanizált felületű köztielemét. Még egyszer köszönet a Nobel Biocare Magyarország Kft.-nek.”

A Nobel Biocare egy svájci-svéd vállalat, amely ma már szinte teljeskörű megoldásokat nyújt a fogpótlást illetően. Innovatív és megfizethető megoldásokat kínálnak, illetve élethosszig tartó garanciát az implantátumaikra, ha azokhoz a fogpótlás során a cég felépítményeit használják.

Kérdése van a fogpótlást illetően? Vagy már elhatározta magát, csak a megfelelő szakembert keresi? Foglaljon időpontot rendelőnkbe, és a Doktornő egy alapos vizsgálat után mindent készségesen elmagyaráz, valamint akár a fogpótló beavatkozás menetét is megbeszélhetik.