You are here

A fogászati implantátum árak sok tényezőtől függenek

Sajnos nem olyan egyszerű a fogászati implantátum árak egyértelmű meghatározása. Ez arra vezethető vissza, hogy az implantátum és a kezelés költsége sok tényezőtől függ. A beavatkozást előbb meg kell tervezni, valamint röntgent és CT-vizsgálatot kell készíteni. A beavatkozás előtt hasznos lehet egy műtéti sablon elkészítése, ha esetleg nem csak egy fogat kell pótolni. Nem mindegy az, hogy hány fogat kell behelyezni, illetve az sem, hogy el kell-e előtte távolítani az eredeti beteg fogat. Az is fontos lehet, hogy a betegnél elegendő csont áll-e rendelkezésre. Sajnos előfordulhat az, hogy a fogászati implantátum árak magasabbak lesznek amiatt, hogy az elvékonyodott csontozatot pótolni kell. Így képes lesz a test arra, hogy megtartsa a beépített implantátumot, melyet a legmodernebb technika segítségével helyeznek be a páciensnek.

Rengetegféle implantáció létezik, a fogászati implantátum árak tehát függenek a beépített anyag minőségétől is. A pótolt fog fogműből és felépítményből áll, melyeknél a páciens több fajtából is választhat. A fogakra adott garancia is befolyásolja a fizetendő összeget. A mosonmagyaróvári Top-Dent Fogászaton fontos az, hogy a páciensek a lehető legjobb minőségű implantátumot kapják. A fogorvosnő mindent megtesz azért, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

A fogászaton végzett beavatkozások igen jó eredménnyel zárulnak, ezért a páciensek másoknak is ajánlják a mosonmagyaróvári rendelőt. Ausztriából is rendszeresen érkeznek betegek a Top-Dent Fogászathoz. A foghiány kezelése esetenként nem egyszerű, de a tapasztalt fogorvosok számára ez nem jelenthet problémát. A fogászati implantátum árak ugyan nem mindig alacsonyak, de a Top-Dent rendelőjében törekednek arra, hogy a páciensek méltányos áron juthassanak hozzá az implantátumhoz. Ön is nyugodtan kérhet időpontot állapotfelmérésre, ami alapján pontos ajánlatot kaphat az implantációval kapcsolatban.

Hívjon minket és kérjen időpontot, hogy elvégezzük az implantációhoz szükséges előzetes vizsgálatot és kialakíthassunk Önnek a legjobb fogászati implantáció árakat.