You are here

Fogászatunkon már egészségpénztári számláról is fizethet

Mivel a magánpraxisban elvégzett gyógykezeléseket és beavatkozásokat a társadalombiztosító nem finanszírozza, ezért szükség lehet az egészségpénztár segítségére is. A Top-Dent Fogászat három nagy egészségpénztár (Kardirex, MKB Bank, Dimensio Egészségpénztár) befizetéseit fogadja el.

Természetesen az is szükséges, hogy az egészségpénztár egyenleg tulajdonosa elég fedezettel rendelkezzen a kezelés elvégzéséhez.

De miért is érdemes egy ilyen pénztárban tagnak lenni? Sokan nem szeretik igénybe venni az állam által finanszírozott egészségügyi szolgáltatásokat. Az okok sokfélék lehetnek: nem feltétlenül kapunk minőségi szolgáltatást, hosszúak a várakozási idők, valamint a páciensekkel való bánásmód is gyakran hagy kívánnivalót maga után. Ezt súlyosbítja az a tény, hogy a fogászati kezeléseket sokan bizalmi alapon veszik igénybe, csak olyan fogorvoshoz mennek, aki mindig tökéletes munkát végez, türelmes, megértő és megbízható.
A fent felsorolt hátrányok tekintetében jobb, ha az orvosok magánpraxisait keressük fel baj esetén. Viszont ezt a nem túl olcsó szolgáltatást nem fedezi a társadalombiztosítás.

Szerencsére ma már erre a dilemmára is van megoldás, ugyanis ha az egészségpénztár tagjai leszünk, felhasználhatjuk az ide befizetett összeget a kezelések és a gyógyszerek kifizetésére. Adókedvezményeket kaphatunk a befizetett összegek után, sőt, akár közeli hozzátartozóink is részesülhetnek az egészségpénztár egyenleg áldásos hatásaiból. Így nem kell attól tartanunk, hogy egy hirtelen jött megbetegedés teljesen lenullázza a családi kasszát.

Mivel a Top-Dent Fogászatnál felhasználható az egészségpénztár egyenleg, semmi akadálya annak, hogy Ön vagy egy családtagja felkeresse rendelőnket, ha problémája akadna a fogaival. Forduljon hozzánk bizalommal!