You are here

Fogtömés egyszerűen és gyorsan a Top-Dent Fogászaton

A fogakon keletkezett lyukak gyakran okoznak kellemetlen panaszokat az emberek számára. Szerencsére a fogtömés segítségével a gond igen gyorsan orvosolható. A művelet a Mosonmagyaróváron található Top-Dent Fogászaton egyszerűen kivitelezhető.

A klinikát vezető fogorvosnő, Dr. Koncz Edina számára természetesen nagyon fontos az, hogy a páciensek elégedettek legyenek a fogtömés minőségével. Az orvosnő profi a fogászati kezelés tekintetében, már több ezer betegnek segített megszüntetni a kellemetlen tüneteket. Az eredmény minden esetben önmagáért beszél, ezért a Top-Dent Fogászatot gyakran ajánlják a páciensek a fogorvost keresőknek. A fogtömés nemcsak egyszerű, hanem gyors is a mosonmagyaróvári fogklinikán.

Mivel a beavatkozás nem bonyolult, ezért igen hamar lehet időpontot kapni a fogászaton. Dr. Koncz Edina és csapata tisztában van azzal, hogy milyen kellemetlen egy lyukas foggal együtt élni, ezért a fogtömés időpontját a lehető leghamarabbra teszik. A kezelés természetesen helyi érzéstelenítés segítségével történik, ezért az emberek szerencsére nem éreznek semmit. A fogtömés után a páciensek fél napig nem ehetnek semmit, illetve enyhe zsibbadásra kell számítaniuk, de a panaszok szerencsére igen gyorsan elmúlnak. Az érzéketlenség megszűnése után nyugodtan lehet rágni a betömött fogakkal.

A Top-Dent Fogászat vezető fogorvosnője figyelmezteti a pácienst arra, hogy a fogtömés után nagyon fontos a megfelelő szájhigiénia. Így elkerülhetővé válik az, hogy a fogak újra kilyukadjanak, kellemetlen perceket okozva ezzel az embernek. Meg kell még azt is említeni, hogy manapság a fogtömés már nem hagy maga után nyomokat, fehér színű tömés behelyezése esetén mások sem fogják látni azt, hogy az adott fog kezelésre szorult. De a Top-Dent Fogászaton a páciensek természetesen választhatnak más típusú fogtömést is, ha szeretnének.