Jelenlegi hely

Esztétikai fogászat Mosonmagyaróvár Top-DentA fémmentesen, teljességgel kerámiából készült héjak illetve koronák már jó néhány éve beváltak.
Az ilyen pótlásfajta előnye az egyre növekvő esztétikai elvárások kielégítése.

Ma már a csúcstechnológiát jelentő CAD/CAM technológia (számítógépvezérelt) alkalmazása is egyre elterjedtebb.
Ez a technológia az abszolút fémmentes alumínium-oxid kerámiát, és a cirkónium-oxid kerámiát használja.

A cirkon kerámia az egyéb kerámiákkal összehasonlítva magasan kiemelkedő mechanikai tulajdonságokkal, és tartós teherbírással rendelkezik.
Mindössze 0,3 mm vastagság is elegendő, hogy a rágóerőnek ellenálljon, így kevés foganyagot kell a fogorvosnak lecsiszolni a páciens fogából.

 

Hogyan készül az esztétikus fogtömés?

 • Először eltávolítjuk a szuvas részeket, majd a kifúrt üreget fertőtlenítjük.
 • A kitisztított üreket kémiailag is meg kell tisztítani a fertőző baktériumoktól. Rendelőnkben a maradék baktériumok 99%-t el tudjuk pusztítani, így sokkal kisebb az utólagos fogfájdalom, vagy a későbbi gyökérkezelés esélye.
 • Ha nagyon mély a szuvasodás, akkor gyógyszeres alábélelést alkalmazunk.
 • A következő lépés, hogy a fogtömést kémiailag rögzítjük fogszövethez. A fogorvos ilyenkor szokta alkalmazni az ecsetelés-öblítés-szárazra fújás lépéseket. Ezzel a fog felszíne tökéletesen előkészül a tömésre.
 • A tömés a behelyezéskor még puha, de a világítás hatására megkeményedik. A tömőanyagot rétegenként helyezzük a lyukba a kedvezőbb eredmény érdekében.
 • Ha a fény hatására megszilárdult a tömés, akkor gyémánt polírozókkal lesímítjuk.
 • A próba során fogsorokat össze kell érinteni. Ekkor derül ki, hogy a tömés magas lett-e. Ha a páciens ezt nem tudja megmondani az érzéstelenítő hatása miatt, akkor a kis kék színű papír segítségével beállítjuk a harapásmagasságot. Ha a fogainkkal már biztosan érzékelünk, ellenőrizzük le, hogy kényelmes lett-e a tömés. Abban az esetben ha még magas, akkor picit alakítunk még az új tömésen.

 

Jelentkezzen most konzultációra telefonon:  +36 96/704-063

Vagy a lenti űrlapot kitöltve!

Kérjük, hogy a további egyeztetés miatt pontosan adja meg.
Ha telefonos visszahívást kér, kérjük pontosan töltse ki!

NÉHÁNY ÉRV MELLETÜNK:

 • Teljességgel kerámiából készült héjak.
 • Csúcstechnológiát jelentő számítógépvezérelt technológia.
 • Abszolút fémmentes.
 • Cirkon kerámia technika.
 • Tartós teherbírás.

Rólunk mondták

 • "Nagyon elégedett voltam a kezelésekkel. Kedvesek voltak és segítőkészek. Szívesen ajánlom másoknak is"

  Kovács Zsuzsa 2018.05.18

 • "Mindennel tökéletesen elégedett voltam, vagyok és leszek. De legjobban egy szóval -> PROFESSZIONÁLIS!!"

  Erős Roland 2018.04.20

 • "Mindig is féltem a fogorvosoktól, de a bölcsességfogaim miatt utam ide vezetett és mennyire örülök, hogy pont ide! Profi csapat, jó hangulat, szuper kedvesség. Köszönök mindent!"

  Beke Petra 2018.április

 • "Nagyon örülök, hogy a TOPDENT fogászatot választottam, a kezelésekkel nagyon elégedett voltam, szívesen járok ide, tökéletes a hangulat és kellemes a környezet. Maradjanak mindig ilyenek! Jó kedvűek és egy igazán szerethető csapat."

  Kepes Terézia 2018.05.09

 • "A kezelésekkel nagyon elégedett voltam, szívesen járok ide. Jó a hangulat és kellemes a környezet. Ajánlom másoknak is"

  Horony Attila 2018.04.05

 • "23 év alatt sosem voltam fogorvosnál, majd a bölcsesség fogaimmal kezdtem itt a pályafutásom. Ajánlás útján kerültem a TOPDENT-hez és örülök, hogy emellett döntöttem. Nem maradt rossz élmény, profi jókedvű, laza csapat, csak ajánlani tudom. "

  Medgyes Viktória 2018.04.03.

 • "Sosem szerettem fogorvoshoz járni, de ez megváltozott az itteni első kezelésem után! Profi, hozzáértő, kedves és nagyon közvetlen csapat. A fájdalommentes kezeléseknek köszönhetően szívesen fogok ide visszajárni ha bármi problémám lenne a jövőben! Köszönök mindent, és csak így Tovább!"

  Sz. Csaba

 • "Kedves szuper Csapat! Imádlak titeket, szeretem a közvetlen, odaadó munkát amit kaptam!:) Doktornő a profik profija, precíz és pontos munka amit kiad a keze alól, és így elégedetten, boldog széles mosollyal távoztam! Szép munka, és egy szuper együttműködő csapat!"

  Í.B. Eszter

 • "Kedves Csapat. A kezdeti fájdalmak után, mára már könnyed látogatás lett minden alkalom. A néha fellépő problémáimat is tudással, szakértelemmel, és alázattal végzett munkával feledtetik velem. A korrekt tájékoztatás is pozitív véleményeimet erősíti, úgymint a rugalmasság, tudás és a tisztaság! Visszatekintve, már minden alkalomra jókedvvel gondolok, ami a fogászati beavatkozásra mondva furcsának is tűnhet.:) Maradjanak mindig ilyenek jó kedvűek, és egy igazán szerethető csapat!"

  Üdv, Laci

 • "Nincs lehetetlen" nemcsak mondta, de be is bizonyitotta Dr. Koncz Edina doktornő, aki az egész csapatával azon dolgozott, hogy megmentse az implantátumom, amibe beszorult egy beletört csavar. Ajanlás útjan jutottam el a fogászatba és hálás köszönet, hogy elvallaltak egy másik fogaszát munkájának a korrekcioját, nem volt egyszerű eset. Én előszor, de biztosan nem utoljára jártam a Top-Dent fogászatban, ahol kivaló ellátást kaptam és nem utolsó sorban egy új konstrukciót gyönyörű szép új koronával. Számomra a Top-Dent Fogászat egy Top-Teamet, Top-Szolgáltatást és Top-Minőséget jelent,  ó szivvel ajánlom Mindenkinek!

  Kraus Andrea

 • Először is szeretném megköszönni a kollégák türelmét, amelyet mind szakmai, mind hozzáállás terén tanusítottak. Nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel, rendkívül esztétikus és megbízhatóan használható a hét bármely napján, szinte kivétel nélkül rendeltetését tekintve bármire. A kezelések utáni idő elteltével, egyre jobban terhelhető. Fontosnak tartom az empatikus hozzáállását a szakembereknek, ezt maximálisan teljesítik is, a szakmai elvárások mellett. Jól döntöttem, hogy a számos lehetőség közül őket választottam.

  Köszönettel: Kiss László

 • Hosszas hezitálás után a párom hatására rászántam magam, hogy időpontot kérjek. Nem kellett csalódnom! Kiváló munkát végeznek és arra törekednek, hogy a lehető legkevésbé fájjon a beavatkozás. Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Így, hogy van összehasonlítási alapom, biztosan nem mennék másik fogorvoshoz.

  Köszönöm szépen a CSODÁT!

  Viktória

 • Úgy érzem, ez a fogászat nagyon rendben van mind emberileg, mind szakmailag. Örülök, hogy itt gyógyítottak.

  Pintérné

 • Kedves Top-Dent csapata! Nagyon elégedett vagyok nem csak a kedves hozzáállással, hanem az eddigi tapasztalatokkal is a munkájukkal.

  Marika 2017.05.04

 • Kedves Top-Dent csoport tagja és egyben Kedves Doktornő! Az első benyomásunk, hogy kedves embereket ismertünk meg. A gyermekeimhez való alkalmazkodásuk, kapcsolatukkal nagyon elégedett voltam. Nagyon jó embereket ismertem meg. Köszönöm Önöknek, hogy megismerhettem ezt a kedves kis csapatot!

  Vida Lászlóné és családja.

 • "Nagyon örülök, hogy a számtalan lehetőség közül a Top-Dent fogászatot választottam. Az elvégzett munkával maximálisan elégedett vagyok, a csapat mind professzionálisan, mind emberileg tényleg Top-Dent :)"

  Köszönettel: Bojér-Varga Szilvia Mosonmagyaróvár, 2017.09.26.

 • Hosszas keresés és hezitálás után találtam rá erre a kedves és családias rendelőre. A sok fájdalmas beavatkozás ellenére mindig szivesen jöttem ide, az itt dolgozók kedves, segítőkész és profi hozzáállása okán mindíg jó érzéssel távoztam innen. És az is ritkán mondható el egy fogorvosi rendelőről, hogy a páciens gyakran nevetett a székben ülve. Nagyon köszönök mindent! Sokat éltünk át azalatt a 3 hónap alatt, amíg ide jártam. Nagy munka volt, de megérte! Most már-hála a rendelőnek-meg kell tanulnom nyitott szájjal mosolyogni..:). és ezért nagyon hálás vagyok.

  Horváth Miklós Bécs

 • Személyes tapasztalataim alapján mindenkinek ajánlani tudom "és fogom is" ezt a kis kedves vendégszerető, családias környezetet! Örülök, hogy az interneten rátaláltam erre a klinikára, mert én nagyon félős voltam! De innen mindíg nagyon jó élménnyel távoztam! A jó beszélgetések és nevetések is segítettek abban, hogy felszabadult legyek az itt eltöltött időben! Köszönet az eddigiekért a kedves kis csapatnak!

  Domonkos Zoltán 2017.05.29.

 • Kicsi, kedves és precíz fogorvosi rendelő. A kezelések fájdalom és félelemmentesek csak jót tudok írni.Mostantól ezekután gyakrabban fogom látogatni a rendelőtmár nem tartok a fogászattól. És köszönöm a kemény és őszinte szavakat! Mégegyszer nagyon köszönjük és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

  Bella és Zsolt.

 • "Thank you, Dr. Koncz! As always, you and you staff were friendly but professional! " Gerelyn Nelson Stanley

 • "Nagyon szépen köszönöm a doktornőnek és a két asszisztensének a beteghez (hozzám) való hozzáállását. Kedves, biztató, megnyugtató szavaikat. A beavatkozások előtti felvilágosítást, mi hogy fog zajlani, szerintem ez nagyon megnyugtató a páciensek számára, tudják mi fog velük történni, nem “rettegnek” annyira amikor be kell ülniük a fogászati székbe. Minden rokonomnak, barátomnak, ismerősömnek Őket fogom ajánlani. "

  Szabó Szilvia.