Hogy miért szeretünk a QuickSleeper-rel dolgozni?


…mert nem csak hatékonyabb és gyorsabb, de kényelmesebb is!

Rendelőnkben a magyar fogorvosi piacon az elsők között próbálhatják ki a legmodernebb, fájdalommentes érzéstelenítési eljárást, a QuickSleeper-t. Jelenleg ez az egyetlen olyan rendszer a világon, amely elektronikus módon teszi lehetővé az érzéstelenítő anyag befecskendezését a fogcsúcsok közelébe.

Quicksleeper – a fájdalommentes fogászati kezelésekért

Orvosként számomra pácienseim az elsők; kényelmük, biztonságérzetük kiemelten fontos számomra. A QuickSleeper használatával még a legfélősebb betegeim is stresszmentes kezelésben részesülhetnek, hiszen a fájdalommentesség garantált. Azonnali és mély érzéstelenítést biztosít, nem kíséri zsibbadás, nincsenek mellékhatások. Rengeteg időt tudunk vele megtakarítani, hiszen egyetlen injekcióval akár hat fogat is lehet érzésteleníteni. Ráadásul a hagyományos megoldásokhoz képest rövidebb idő alatt hat (nagyságrendileg 2 perc), így folyamatosan lehet haladni a páciensek kezelésével. Számítógépes vezérlésének köszönhetően maximális pontossággal és hatékonysággal, célzottan lehet vele dolgozni, ergonomikus, könnyű, “tollszerű” kialakítása miatt pedig öröm vele a munka. Jelentős előnye továbbá, hogy alsó állcsont, valamint gyulladt fogbél esetén is 100%-os a fájdalommentesség – mindezek által sokkal komfortosabbá válik a kezelés a páciensnek, mi pedig stressz nélkül, jó hangulatban és maximálisan a munkánkra összpontosítva tudunk dolgozni.

A Top-Dent csapata

Büszkék vagyunk rá, hogy rendelőnkben ezzel az innovatív, hatékony és semmilyen fájdalmat nem okozó eszközzel dolgozhatunk – próbálja ki Ön is, milyen a stresszmentes fogászati ellátás! Szeretettel várjuk Gyümölcsös utcai rendelőnkben!