Jelenlegi hely

ALL-ON-4 A modern megoldás teljes foghiányra

A modern megoldás teljes foghiányra.

Ha elvesztette az összes fogát, a rögzítés nélküli, hagyományos protézis csak ritkán nyújtanak tökéletes megoldást. Ezek a protézisek esetenként fájdalmat okozhatnak, kényelmetlenek és gyakran instabilak, megnehezítve ezzel kedvenc ételeinek fogyasztását. A modern fogászat azonban ma már számos egyéb, hatékonyabb megoldást is kínál. Az All-on-4™ az egyik legjobb megoldás. All-on-4™ Fogászati

 

Implantátum előnyei

Ellentétben a fogsor viselőkkel az All-on-4™-al rendelkezők ezen előnyöket élvezhetik:

  • Természetes megjelenésű és érzésű rögzített műfogak
  • Rögzített műfogak, melyek nem esnek ki a szájból kínos pillanatokban
  • Egy fedetlen felső szájpadlás, amely lehetővé tesz több ízérzést étkezések közben
  • Stabil harapási erő, amely lehetővé teszi számukra, hogy mindenféle típusú élelmiszerek enni tudnak
  • Csökkentett a száj körüli orcarész beesettsége, ami fiatalíti az arc megjelenését
  • Nincs többé fogsorragasztóra vagy a fogsor éjszakai eltávolítására szükség
  • Nincsen többé fájó feltörés vagy öklendezés-érzés

A innovatív fogászati ​​megoldások egyik világvezető cége, a Nobel Biocare az All-on-4™ technika úttörője és szabadalmaztatója, amely egy neves európai implantológus-fogorvos Dr. Paulo Malo együttműködésével lett kifejlesztve. Kiterjedt klinikai kutatásaink eredményezték ezt a sikeres eljárást, amely a lehető legkevesebb implantátumot teszi szükségessé, ugyanakkor biztosítja az állandó és természetes mosolyt a lehető legrövidebb idő alatt.

 

Mit is jelent az All-on-4™?

All-on-4™ a neve egy eredményes és hatékony technikának, amelynél általában 4 fogászati implantátum biztosítja a felső vagy alsó fogsor stabil rögzülését. Az All-on-4™ egy hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé egy erős és biztos elhorgonyzás révén, ezáltal egy természetesebb mosolyt adva.

Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő. Az All-on-4™ megoldás a csontban nagyobb stabilitást biztosít, valamint segít elkerülni bizonyos kiegészítő műtétek elvégzését, mint például a csontpótlás. Az implantátumok elhelyezése után, fogorvosa már akár azonnal be tud helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.

Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után is használhatja evéshez. Néhány hét gyógyulás után a fogorvos felhelyezi a végleges hidat, mely lehet rögzített és kivehető is. A étkezések újra örömet okozhatnak, biztonsággal rághat és újra élvezheti az ételek ízét. Nem utolsósorban ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők."