Jelenlegi hely

Autokláv

Autokláv fogorvosi sterilizálás Mosonmagyaróváron

A mai világban, amikor fertőzések szövik át a Földünket, megnyugtató lehet az a tudat, hogy a sterilizálás fejlődése biztosítja számunkra a teljes biztonságot, olyan helyeken is, mint egy fogorvosi rendelő.
Az autoklávok megjelenésével nagy lépést tettünk előre mind a fogorvosi rendelő személyzetének, mind pedig a páciensek egészségének védelmében. Ezek a készülékek lehetővé teszik, hogy ne csak a kizárólag fémtartalmú műszereket, de a gumi vagy műanyagtartalmú egyéb fogászatban használt eszközöket is maradéktalanul sterilizálhassuk.

Mit használunk mi?

Praxisunkban a kanadai Statim 2000 kazettás asztali gőzsterilizátort használjuk. Ez a készülék a sterilizálás fejlődésének egyik vívmánya. Extrém rövid ciklusideje (6 perc) lehetővé teszi két egymást követő beteg között a műszersterilizálást. Biológiailag abszolút megbízható, mindenfajta mikroorganizmus ellen 100%-osan véd.
Kazettás mivoltából adódóan a kezelt beteg mellett nyitható fel, és közvetlenül vehetőek ki belőle a kezeléshez szükséges steril műszerek.

Garantált működés

A gép biztonságos működését ½-1 évente szigorú szabályok szerint ellenőriztetjük.
Készülékünk természetesen több bizonyítvánnyal is rendelkezik, úgymint az EU-ban elismert CE, és TÜV minősítésekkel, ill. az USA-ban is elfogadott FDA minősítéssel is (képeket csatoljuk a bizonyítványokról)