Jelenlegi hely

Fogászat

A góckutatás segítségével megtalálható az állandósult gyulladás oka

A góckutatás során a szakorvosok azt keresik, hogy van-e a beteg szervezetében olyan elváltozás, ami kórokozókat kibocsátva betegíti meg a szervezet egyéb, gyengébb területeit. A lappangó elváltozások feltérképezése szempontjából elengedhetetlen a góckutatás. A fogak alatt is létrejöhetnek ilyen kórokozókkal teli elváltozások, amik további panaszokat okozhatnak bárhol a testen belül. A gócok általában a foggyökereknél alakulnak ki, bár ott tüneteket sok esetben nem okoznak, a problémák már csak a másodlagosan megbetegített szervnél jelentkeznek.

A fogászati állapotfelmérés ajánlott mindenki számára

Minden embernek érdemes félévente felkeresnie a fogorvosát, hiszen a fogászati állapotfelmérés során akár komoly problémákra is fény derülhet. A kevésbé súlyos megbetegedések kezelése is könnyebb, ha hamarabb felfedezik őket.

Az emberek azonban sok esetben tartanak a vizsgálattól, mert úgy gondolják, hogy az állapotfelmérés fájdalmas. Ez szerencsére egyáltalán nem igaz, első lépésben ugyanis csak a páciens egészségügyi állapotát diagnosztizálják a fogászat orvosai.

A panoráma röntgen Mosonmagyaróváron a Top-Dent Fogászat segítségével

Régebben a fogorvosok csak egy-egy fog állapotáról készítettek röntgenfelvételt. Ám manapság már sokkal modernebb lehetőségek állnak a fogászatok rendelkezésére.

Az úgynevezett panorámaröntgen segítségével az összes fog állapotáról pontos képet lehet kapni. Így a fogorvos sokkal gyorsabban meg tudja állapítani a probléma pontos helyét, melyet szabad szemmel sok esetben nem lehet látni.

Fogászat Mosonmagyaróváron

A Top-Dent Fogászat szívesen áll az Ön rendelkezésére!

Mosonmagyaróváron nálunk kapja a lehető legjobb minőségű ellátást a legkedvezőbb árakon.

Probléma esetén fogászatunk számos szolgáltatása közül választhat, pl. fogtömés, gyökérkezelés, fogimplantátum, esztétikai fogászat, szájsebészet, parodontológia, laborvizsgálatok. Ha gyors és szakszerű segítségre van szüksége, hívja fel fogászatunkat! Fogklinikánkon bármilyen fogakkal kapcsolatos problémával szívesen fogadjuk Önt.