Jelenlegi hely

Fogorvos Mosonmagyaróvár

A Top-Dent Fogászat többféle szolgáltatást is végez Mosonmagyaróváron

Bizony nem könnyű jó és megbízható fogorvost találni. Nincs is másképp Mosonmagyaróváron sem, ahol rengeteg fogászat van, ám komoly kihívást jelenthet egy minden igényt kielégítő fogorvos felkutatása. A Top-Dent Fogászat megtalálásával azonban nyugodtan felhagyhatunk a kereséssel. A rendelő már tizenöt éve várja a magyar és az osztrák páciensek jelentkezését, akiket a fogorvosok a lehető legnagyobb szakértelemmel látnak el. A mosonmagyaróvári fogklinika szakemberei számára elsődleges helyen áll a jó minőség. A betegeket alapos kezelésben részesítik.

Már az ókorban is fontos volt a fogorvos

Az ókorban élő emberek számára is nagy gondot okoztak a fogászati problémák. A fogorvos csupán gyógyszert tudott készíteni azok számára, akik fájlalták a fogaikat. Sajnos a folyamat vége általában az lett, hogy a fogorvos kénytelen volt fogóval, érzéstelenítés nélkül kihúzni a páciensek fogát, ugyanis nem álltak rendelkezésre gyógyító eszközök.

A fogorvosok Mosonmagyaróváron eredményesek a fogágybetegség kezelésében

A fogágybetegség a nehezen orvosolható problémák közé tartozik. Az ínysorvadásnak is nevezett kór kikezeléséhez többek között gyógyszerkúra és rendszeres ellenőrzés szükséges. Szakértelmüknek köszönhetően a fogorvosok Mosonmagyaróváron képesek arra, hogy teljesen meggyógyítsák a hozzájuk forduló pácienseket.
A fogágybetegség tünetei igen zavaróak lehetnek. Valószínűleg először csak ínyvérzés tapasztalható a fogmosás alatt, majd a fogágy elkezd vékonyodni és hátracsúszni. Súlyos esetekben az is előfordulhat, hogy a fogak meglazulnak és kiesnek.

A fogimplantátum árak alacsonyak Mosonmagyaróváron

A pénzügyi problémák miatt az emberek egyre kevesebb pénzt tudnak az egészségük megőrzésére fordítani. Pedig ez az élet egy olyan területe, amit semmi esetre sem szabad elhanyagolni. Szerencsére Mosonmagyaróváron a fogimplantátum árak nem magasak, tehát az alacsonyabb keresetű páciensek is nyugodt szívvel felkeresetik a Top-Dent rendelőjét, ha kiesett fogukat szeretnék pótoltatni.

A mosonmagyaróvári fogorvosok árai évek óta kedvezőek

Az egészségügyi ellátás általában nem olcsó, ám szerencsére akadnak olyan szegmensei, ahol kedvező áron kaphatunk kezelést. A mosonmagyaróvári fogorvosok évek óta változatlan árakon dolgoznak, így a betegeknek nem nehéz finanszírozni az egészségügyi ellátást. Sokan idegenkednek a privát rendelőktől, mivel drágának találják őket, ám figyelembe kell venni azt is, hogy az ár-érték arányt tekintve a magánorvosok egyértelműen előnyösebbek. Az árak magasabbak, de a betegek jóval magasabb színvonalú ellátást kapnak.

Magán fogászat belföldiek részére is Mosonmagyaróváron

Bár sokan úgy gondolják, hogy nagyon drágák a kezelések a magán fogászaton, szerencsére ez nem teljesen fedi a valóságot. Például a mosonmagyaróvári Top-Dent rendelőjében senkinek sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, mivel a fogászati kezelések árai a belföldi és külföldi páciensek számára is megfizethetőek.

Igényes és megbízható fogorvos Mosonmagyaróváron

Mindenkinek szüksége van egy megbízható szakemberre, aki segít a fogproblémák megoldásában. Viszont Mosonmagyaróváron kevés az igazán jó fogorvos.

A Top-Dent Fogászatot viszont gyakran ajánlják ismerőseiknek a kezelt páciensek, hiszen Dr. Koncz Edina és csapata minden esetben kifogástalan munkát végez. Számukra a páciensek elégedettsége a legfontosabb.

Fogászati ügyelet

A fogfájás talán a létező legkellemetlenebb fájdalom. Ha a fogfájás hirtelen, meglepetésszerűen lép fel, akkor akár hétvégén vagy éjszaka is be kell menni a sürgősségi fogászatra. Ezen kívül sajnos fogbalesetek és fogsérülések is előfordulhatnak.

A TOP-DENT Fogászat Mosonmagyaróváron fogfájás és fogsérülések esetén is az Ön rendelkezésére áll! Akut fogfájás vagy egyéb fogproblémák esetén rendelőnket az alábbi időpontokban keresheti fel:
Hétköznap 9.00-17.00 között
Szombaton 9.00-14.00 között