Jelenlegi hely

Gyökérkezelés

Az endodoncia a gyökérkezelés segítségével gyógyítja meg a pácienseket

Előfordulhat, hogy a fogak gyökere időre-időre begyullad. Ez a probléma általában nagy fájdalommal, duzzanattal és érzékenységgel jár. Sok páciens ilyenkor az endodoncia segítségét kéri, ami egészen pontosan a gyökérkezelést takarja. A folyamatos általában hosszadalmas és kockázatos, ám a fogorvosok mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megtartsák és meggyógyítsák a páciens beteg fogát. A kezelést élő és elhalt fogak esetében is el lehet végezni.

Foghúzás vagy gyökérkezelés – melyik a jobb választás?

Komoly dilemmát okozhat annak a kérdésnek az eldöntése, hogy a beteg, gyulladt fogat kihúzassuk vagy inkább gyökérkezelésnek vessük alá. A fogorvosok álláspontja sem egységes ebben a kérdésben. Sok esetben a mi kérésünk dönti azt el, hogy melyik módszert alkalmazza a doktor. Éppen ezért érdemes információkat gyűjteniük mindkét megoldás előnyeiről és hátrányairól, ha gyulladt foggal rendelkezünk.

A gyökérkezelés nem fájdalmas Mosonmagyaróváron

A gyökérgyulladás a legfájdalmasabb fogászati megbetegedések közé tartozik. Ilyenkor nagyon fontossá válik egy olyan precíz és kíméletes fogorvos felkeresése, aki számára a gyökérkezelés csupán gyerekmunkát jelent.

Mosonmagyaróváron létezik egy ilyen fogorvos: Dr. Koncz Edina a Top-Dent rendelőjében várja azokat a pácienseket, akiknek gyökérkezelésre van szükségük. A doktornő képes arra, hogy a felmerült problémát gyorsan és szakszerűen megoldja.

Gyökérkezelés

Rendelőnk Mosonmagyaróváron a legmodernebb technikával és jól kiképzett szakemberekkel rendelkezik a gyökérkezelés elvégzésére. A gyökérkezelés egy összetett beavatkozás, így csak olyan szakemberek végezhetik el, akik külön erre a szakterületre specializálódtak. A sikeres beavatkozások (megmentett fogak) aránya 90%.