Jelenlegi hely

Mosonmagyaróvár fogászat

Ezek a legrosszabb ételek és italok a fogaknak – kerülje őket, ha teheti!

Körülbelül 2,4 milliárd ember szenved fogszuvasodásban szerte a világon, és ez a szám egyre csak nő.Pedig csupán egy aprócska odafigyeléssel mindenki sokat tehetne azért, hogy egészségesekmaradjanak a fogai. Lássuk, mik azok az ételek és italok, amiket a leginkább el kell kerülni!

A nassolás ára

1. Cukorkák és keményítőt tartalmazó ételek

A Top-Dent Fogászat többféle szolgáltatást is végez Mosonmagyaróváron

Bizony nem könnyű jó és megbízható fogorvost találni. Nincs is másképp Mosonmagyaróváron sem, ahol rengeteg fogászat van, ám komoly kihívást jelenthet egy minden igényt kielégítő fogorvos felkutatása. A Top-Dent Fogászat megtalálásával azonban nyugodtan felhagyhatunk a kereséssel. A rendelő már tizenöt éve várja a magyar és az osztrák páciensek jelentkezését, akiket a fogorvosok a lehető legnagyobb szakértelemmel látnak el. A mosonmagyaróvári fogklinika szakemberei számára elsődleges helyen áll a jó minőség. A betegeket alapos kezelésben részesítik.

A gyökérkezelés nem fájdalmas Mosonmagyaróváron

A gyökérgyulladás a legfájdalmasabb fogászati megbetegedések közé tartozik. Ilyenkor nagyon fontossá válik egy olyan precíz és kíméletes fogorvos felkeresése, aki számára a gyökérkezelés csupán gyerekmunkát jelent.

Mosonmagyaróváron létezik egy ilyen fogorvos: Dr. Koncz Edina a Top-Dent rendelőjében várja azokat a pácienseket, akiknek gyökérkezelésre van szükségük. A doktornő képes arra, hogy a felmerült problémát gyorsan és szakszerűen megoldja.

Az ínysorvadás kezelése egyszerű feladat Mosonmagyaróváron

A modern gyógymódok segítségével szerencsére ma már eredményes lehet az ínysorvadás kezelése. Viszont fontos az, hogy a betegek minél hamarabb szakemberhez forduljanak.
Az ínysorvadást sokan fogágybetegségnek is nevezik. Tünetei igen változatosak: először csak enyhébb vérzés tapasztalható a fogmosás alatt, majd érzékeny lesz az íny, később pedig el is kezd visszahúzódni. A fogak egyre lazábbak és gyengébbek. Ilyenkor sajnos már súlyos a baj, és feltétlenül fogorvoshoz kell fordulni.