Jelenlegi hely

A fogfehérítés a 21. században már elengedhetetlen

Sajnos a fogak az idő múltával gyakran elszíneződnek és megbetegednek. Nem muszáj azonban beletörődni ebbe, mivel ma már rengeteg módszer létezik, amivel orvosolható a probléma. A fogfehérítés e kezelések közé tartozik; a művelet egyáltalán nem bonyolult. A mosonmagyaróvári Top-Dent Fogászat orvosai is szívesen vállalkoznak fogfehérítésre.
Sokan azért szánják rá nehezen magukat erre a beavatkozásra, mert attól tartanak, hogy utána érzékenyebbek lesznek a fogaik. Szerencsére ez nem igaz; egyes esetekben felléphet ugyan átmeneti érzékenység, de ez pár nap elteltével el is múlik.

De hogyan is zajlik pontosan a fogfehérítés? A mosonmagyaróvári fogászaton először általános ellenőrzést végeznek, majd lenyomatot vesznek a páciens fogairól. Ennek segítségével készül egy sín, melyet be kell kenni fogfehérítő krémmel és a fogakra kell helyezni éjszakánként. A kezelés időtartama egy hét, de pár nap kihagyható, ha a fogak nagyon érzékenyen reagálnak a gélre. Így hamarosan látványos javulás érhető el a fogak színének tekintetében. A fogfehérítés végeztével részt kell még venni egy ellenőrzésen is.

A kezelés egyáltalán nem fájdalmas. A másik nagy előnye, hogy nem drága, tehát mindenképpen megéri belevágni. Nem csoda, hogy évről évre nő a fehérítésre vágyó páciensek száma.
Viszont vannak olyanok is, akik csupán fogfehérítő fogkrémet használnak a szebb mosoly érdekében. Fontos azonban azt is tudni, hogy ezek a krémek nem túl hatékonyak, nagy javulás nem érhető el velük, ezért tanácsos inkább egy nagy gyakorlattal rendelkező fogászat felkeresése, ha fogfehérítésre van szükség.

A Top-Dent Fogászat Mosonmagyaróváron szívesen várja a pácienseket, akiknek ilyen típusú kezelésre van szükségük. A nagy hatékonyságú beavatkozás után mindenki csillogóan fehér fogakkal távozik a rendelőből.