Jelenlegi hely

Fogorvosi rendelő Mosonmagyaróváron külföldi páciensek részére is

A Top-Dent Fogászat fogorvosi rendelője számos embert gyógyított már meg. A Mosonmagyaróváron található praxis szívesen fogadja a belföldi és külföldi pácienseket is.
A fogorvosi rendelő az általános fogászat, a szájsebészet és az implantológia területén kínál kezeléseket.

A mosonmagyaróvári magán fogorvos az alábbi betegségek esetén tud segítséget nyújtani: íny- vagy gyökérgyulladás, parodontózis, fogkövesedés, ínysorvadás. Természetesen fogtömésre, implantátum és korona behelyezésére is van lehetőség. A mosonmagyaróvári fogorvosi rendelő élen jár az esztétikai fogászat területén is. A fogfehérítés után akár több árnyalattal is világosabbak lehetnek a fogak. Úgynevezett héjakat is fel lehet tetetni a fogak felületére, hogy megváltozzon alakjuk és színük.

A magán fogorvos segíthet abban, hogy fogak csillogóan fehérek, egészségesek és szabályosak legyenek. Így a páciensek már bátran mosolyoghatnak bárkire, hiszen tökéletes fogaik segítségével biztosan jó benyomást fognak kelteni.

A Top-Dent Fogászat együtt dolgozik egy laborral, ahol az implantátumok készülnek. A fogtechnikai eszközök elkészítéséhez kizárólag a legkiválóbb minőségű alapanyagokat használják. A mosonmagyaróvári fogorvosi rendelő fogtechnikusa többféle díjjal is rendelkezik kitűnő munkáinak köszönhetően. A magán fogorvos és a technikus interneten keresztül tartják egymással a kapcsolatot. A Top-Dent praxisának fogorvosai rendszeresen részt vesznek különböző továbbképzéseken, tudásukat rendszeresen aktualizálják.

Dr. Koncz Edina több, mint tizenöt éves gyakorlattal rendelkezik, a mosonmagyaróvári rendelő pedig 2004-ban nyitotta meg kapuit. Azóta is nagy szeretettel várják a gyógyulni vágyó pácienseket. Időpontot telefonon vagy e-mailen keresztül lehet kérni.