Jelenlegi hely

Magán fogászat belföldiek részére is Mosonmagyaróváron

Bár sokan úgy gondolják, hogy nagyon drágák a kezelések a magán fogászaton, szerencsére ez nem teljesen fedi a valóságot. Például a mosonmagyaróvári Top-Dent rendelőjében senkinek sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, mivel a fogászati kezelések árai a belföldi és külföldi páciensek számára is megfizethetőek.

Nem szabad elfelejtkezni az ár-érték arányról sem: bár a magán fogászaton fizetni kell, ám a fogorvos kellő mennyiségű időt és energiát fordít a betegek ellátására. Minden vendég minőségi ellátást kap, valamint a magán fogászat természetesen mindig szakít időt az ellenőrzésekre is. A páciensek bármikor felhívhatják a fogorvost, ha akut problémájuk adódik, adott esetben pedig azonnali segítséget kapnak. Soha nem kell tartaniuk attól, hogy nem foglalkoznak eleget velük.

A magán fogászat egy másik hatalmas előnye, hogy hamar (akár azonnal is) kaphatnak a betegek időpontot, nem kell akár hónapokat is várniuk egy-egy kezelésre. Így biztosan nem súlyosbodik az állapotuk, és könnyebben meg lehet oldani a felmerült fogászati problémákat.

A magán fogászat előnyeit már a külföldiek is felfedezték, a rendelő folyamatosan fogad Ausztriából és Szlovákiából érkező pácienseket.

A magán fogászat folyamatosan bővülő betegköre folyamatosan keresi a mosonmagyaróvári Top-Dent által nyújtott szolgáltatásokat és különféle kedvezményeket. A rendelő szolgáltatásköre folyamatosan bővül, a fogorvosok is rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy biztosítani lehessen a magán fogászat versenyképességét.

A fogászati kezelésekkel kapcsolatban természetesen rengeteg információt lehet találni a honlapon. Az árak is megtekinthetőek, így a páciensek minden esetben tudják, hogy anyagi szempontból mire számítsanak a mosonmagyaróvári rendelőben.