Jelenlegi hely

Miben más a Top-Dent fogászat?

Valószínűleg Önnel is előfordult már, hogy a fogorvos szó hallatára egészen egyszerűen a hideg futkosott a hátán. Akár gyerekkori rossz tapasztalat, akár csak a viszolygás miatt, vagy rossz érzést kelt Önben, hogy egy idegen fog a szájában nyúlkálni… Mi tudjuk, hogy mit érez. Ezért is teszünk meg minden tőlünk telhetőt, hogy a lehető legkellemesebbé tegyük a fogászati kezeléseket.

Miért kell fogorvoshoz járni?

Az emberi szervezet átlagosan 21 napig bírja ki táplálék nélkül. Fogak nélkül a táplálkozás igen bonyolult, márpedig a fogszuvasodás következménye fogfájás és a foghullás is lehet.

Vannak módszerek, amikkel az ember sokat tehet a fogai egészségének megőrzéséért, viszont nem árt az sem, ha évente legalább 2x elmegy a fogorvoshoz, hogy megbizonyosodjon róla, nincs egy lyukas foga sem. Vagy ha van, időben kezelteti.

Miért más a Top-Dent fogászat?

Mi egy kis családi vállalkozásként működünk. Úgy tartjuk, sokkal fontosabb több időt szánni arra, hogy megismerjük pácienseinket, mint hogy minél több beteget fogadjunk egy nap alatt. Számunkra az jelenti a sikert, ha meg tudjuk róla győzni Önt, ne féljen a fogászati kezelésektől. Minden vizsgálatot és beavatkozást a lehető legkíméletesebben végzünk el, és nem csak a fogaira, hanem a problémáira is odafigyelünk.

Folyamatosan járunk továbbképzésekre, hogy a legújabb és minél inkább fájdalommentes technikákat is el tudjuk sajátítani, és modern felszerelésünk segítségével biztosítjuk a legkimagaslóbb ellátást. Nem szeretjük látni a rettegést a páciensek arcán. Ezért inkább leülünk beszélgetni minden egyes betegünkkel a vizsgálatok előtt, hogy egy oldottabb hangulatot teremthessünk, és segíthessük eloszlatni Önben is a félelmeket. Nyugodtan mondja el nekünk korábbi rossz tapasztalatait, hogy biztosítani tudjuk afelől: olyan többet nem fog történni.

Mi is pontosan tudjuk, milyen kiszolgáltatott érzés a fogorvosi székben, tátott szájjal várni a kezelés végét, és nem szeretnénk, ha frusztráltan érezné magát nálunk. Nekünk az a lényeg, hogy Önnek szép, egészséges mosolya legyen, és mindezt úgy érjük el, hogy nem okozunk további lelki traumát.

A száj ápolása fontos. Nem csupán azért, hogy fehéren csillogjanak a fogai, de azért is, hogy ne keletkezzenek fájdalmas szuvasodások, lyukak, és ne kelljen idő előtt protézishez folyamodni. Mi, a Top-Dentnél szeretnénk segíteni Önnek abban, hogy el merjen járni fogorvoshoz kivizsgálásra. Amennyiben ellátogat hozzánk meg fogja látni: annyira nem is félelmetes az a fehér köpenyes ember!