Jelenlegi hely

Mosonmagyaróvár a legjobb választás, ha fogklinikát keres

A megfelelő fogklinika kiválasztása időt igényel, ugyanis a magán fogorvosnak rengeteg kritériumnak kell megfelelnie. Elengedhetetlen, hogy a fogorvos tapasztalt, ügyes, kedves és megértő legyen. A tapasztalat mellett fontos a rendszeres továbbképzéseken való részvétel is, hiszen az orvostudomány viharos gyorsasággal fejlődik.

A mosonmagyaróvári Top-Dent Fogászat fogorvosai az összes fenti kritériumnak megfelelnek, ezért a fogklinika megfelelő választás azok számára, akik magán fogorvost keresnek. A fogászat már több, mint kilenc éve várja vendégeit Mosonmagyaróvár szívében. A rendelőben Dr. Koncz Edina a legmodernebb készülékek és anyagok (pl. Nobel Biocare) segítségével kezeli a pácienseket. A fogklinika igen nagy hangsúlyt fektet az orvos és beteg közötti kommunikációra. A tanácsadás során a magán fogorvos felsorolja a kezelési lehetőségeket. Miután a páciens választott, az orvos pontosan elmagyarázza a beavatkozás menetét, valamint a beteg összes kérdésre választ ad. Az információcsere után kezdődhet a valódi kezelés. A mosonmagyaróvári fogklinikán lehetőség van arra is, hogy altatásban végezze el a magán fogorvos a kezelést. Ilyenkor egy aneszteziológus is felügyeli a fogorvos munkáját.

A Top-Dent Fogászat az árak szempontjából is kitűnő választás: a kezelések költségei nem magasak, ezért is keresi fel a mosonmagyaróvári fogklinikát rengeteg osztrák páciens. A beavatkozások kitűnő minőségének köszönhetően a betegek gyakran ajánlják barátaiknak a magán fogászatot, így a rendelő vendégköre folyamatosan bővül.

A fogklinika hétvégente is fogadja a gyógyulni vágyókat, valamint előzetes telefonálás után sürgős esetekben is felkereshető, mivel Dr. Koncz Edina számára a páciensei egészsége a legfontosabb.