Jelenlegi hely

A porcelán héj széppé varázsolja a fogakat

Mit lehet tenni, ha valaki esztétikus fogakat szeretne, de nem akarja magát körülményes fogászati beavatkozásoknak alávetni? A porcelán héj tökéletes megoldást jelent ilyen esetekben.
A fogtechnikus által elkészített hártyát a fogorvos helyezi fel a fogak felületére. A porcelán héj tökéletesen fedi az alatta lévő fogat. Így nagyon könnyen meg lehet változtatni a páciens fogainak szélességét, hosszúságát és színét. A modern technika segítségével az is lehetővé válik, hogy a kezelésre vágyók számítógépen tekintsék meg a várható eredményt.

A porcelán fog esetében csupán egy kis részt kell lecsiszolni a fogakból. A csiszolás után polírozás is történik a jobb tapadás érdekében, majd a fogorvos felhelyezi a páciens fogaihoz igazított porcelán héjat. A test általában jól reagál az idegen anyag jelenlétére. A porcelán héj nagyon tartós, a pácienseknek nem kell félniük attól, hogy megrongálódik.

A mosonmagyaróvári Top-Dent rendelőjében kedvezményes áron van lehetőség a porcelán fog feltételére. A kezelés ára nem magas, a szép fogak érdekében pedig megéri ez a befektetés. A porcelán héj kitűnő megoldást jelent azok számára, akik egyszerűen, komoly kezelések nélkül szeretnék megszépíteni fogaikat. A héjak további előnye, hogy felhelyezésük egyáltalán nem fájdalmas, a feltételük pár kezelés alatt, gyorsan elvégezhető. A csere csupán körülbelül öt évenként esedékes.

A mosonmagyaróvári klinika orvainak nem jelent problémát a porcelán héj felhelyezése. A rendelő a legmodernebb technika segítségével dolgozik.
Keresse fel Mosonmagyaróváron a Top-Dent Fogászatot, ha porcelán fogat szeretne csináltatni. Mivel a kezelés nem bonyolult, ezért igen hamar kaphat időpontot a művelet elvégzésére.

A porcelán héjaknak köszönhetően csodálatos mosolya lehet szinte azonnal.