Jelenlegi hely

A Top-Dent Fogászat többféle szolgáltatást is végez Mosonmagyaróváron

Bizony nem könnyű jó és megbízható fogorvost találni. Nincs is másképp Mosonmagyaróváron sem, ahol rengeteg fogászat van, ám komoly kihívást jelenthet egy minden igényt kielégítő fogorvos felkutatása. A Top-Dent Fogászat megtalálásával azonban nyugodtan felhagyhatunk a kereséssel. A rendelő már tizenöt éve várja a magyar és az osztrák páciensek jelentkezését, akiket a fogorvosok a lehető legnagyobb szakértelemmel látnak el. A mosonmagyaróvári fogklinika szakemberei számára elsődleges helyen áll a jó minőség. A betegeket alapos kezelésben részesítik. Nem csoda, hogy sok páciens ajánlja a Top-Dent Fogászat széleskörű szolgáltatásait a családtagjainak, barátainak és egyéb ismerőseinek. A rendelőben bármilyen kezelés elvégzésére van lehetőség, mindegy, hogy csak egy egyszerű fogtömésről vagy gyökérkezelésről van szó.

A Top-Dent Fogászat foglalkozik a parodontológiai betegségek terápiájával is. Ez a fajta kezelés általában igen komplex, de a mosonmagyaróvári fogklinika számára ez nem jelent problémát. A rendelő a szájsebészeti beavatkozások területén is profinak számít. Bátran fordulhatnak Dr. Koncz Edina csapatához azok is, akik fogászati implantátumot szeretnének beültettetni.

A klinika eredményesen kezeli azokat is, akiknek gyökércsúcs-rezekcióra, arcüregemelésre vagy csontpótlásra van szükségük. A gyökérkezelés terén is sok tapasztalatra tettek már szert a klinika orvosai.

Sok olyan ember is felkeresi a Top-Dent Fogászatot, aki esztétikai szempontból szeretné helyrehozatni a fogait. Ilyenkor szóba jöhet a fogkő-eltávolítás, a fogfehérítés, vagy a kerámialapból készült héjak feltétele is. A páciensek az orvosoktól rengeteg tanácsot is kaphatnak arra vonatkozólag, hogyan történjen a fogak ápolása annak érdekében, hogy a jövőben ne üsse fel a fejét egyetlen fogászati probléma sem.