Jelenlegi hely

Labor

A fogtechnika szerepe a fogorvosi tevékenységben nem elhanyagolható, sőt! Ugyanis kevés kivétellel a rendelőben elvégzett munkánk a fogtechnikai laboratóriumban teljesedik ki, amikor is az általunk levett lenyomatok alapján a technikusok elkészítik a páciens fogpótlását. A végeredmény tehát nagyban múlik a fogtechnikus személyén, és az általa elvégzett munka minőségén!

Szerencsére mi 10 évvel ezelőtt megtaláltuk azt a labort, akik képesek a XXI. kihívásainak megfelelni!

Az esztétikus fogászatért felelős fogtechnikus hölgy (Füri Katalin személyében) nem véletlenül dicsekedhet a családjában több iparművésszel is, Ő maga is művészi fokon űzi mesterségét! A többiekkel együtt hazai és külföldi díjak jogos tulajdonosa.

Közös munkánk precizitását növeli a köztünk lévő on-line kapcsolat, ahol fontos információk cserélnek gazdát orvos és technikusa között.

Fogászati labor Mosonmagyaróvár

Egyéni harapásbeállítás

Ennek lényege, hogy az orvos egy gép segítségével pontos adatokat tud mérni, és rögzíteni a páciensről, melyet elküld a fogtechnikusának, a levett lenyomattal együtt. Így olyan részletes információ birtokába kerül a technikus, mintha személyesen lenne jelen a páciens a laborban, és teljes mértékben garantált az individuális, és nagy precizitású fogpótlás!