Fogászati implantátumok több árkategóriában!

98%-os beépülési arány
Nobel, Alpha Bio és Megagen implantátumok
15 év garancia
Fájdalommentes beültetés
Dr. Koncz Edina

Üdvözlöm!

Dr. Koncz Edina vagyok.

Több generációs orvos családból származom, így a másokról való gondoskodás és az empatikus szemlélet a bőröm alá ivódott már gyerekként is.

A munkámban mindig is szerettem a kihívásokat, ezért választottam a szájsebészetet és a fogászati implantálást legfőbb szakterületemként. Mielőtt ide eljut a páciens, mindent megteszek annak érdekében, hogy aki a székembe beül, az a saját fogait minél tovább megőrizhesse.

A legfontosabb számomra, hogy elérjem, hogy pácienseim bízzanak bennem. Akik már jártak nálunk, ők jól tudják, hogy nálunk általában vidám hangulat van, mert hisszük és tapasztaljuk, hogy ez nagyon sokat segít a pácienseknek abban, hogy bátrabban és oldottabban üljenek be a fogorvosi székbe.

Miért lenne máshol Ön a sokadik,

ha nálunk lehet az első is?

Számunkra fontosak az emberi kapcsolatok. A rendelőn belül mint egy család működünk és ebbe a családba szívesen fogadunk be újabb és újabb embereket, akikkel úgy bánunk, mint a családtagjainkkal. Időt hagyunk a kezelések közt arra, hogy pár szót tudjunk váltani, hogy át tudjunk állni a következő páciensre, és mindenekelőtt időt szánjunk a kezelésekre, ne rohanjunk. Rohan a világ körülöttünk, szeretnénk, hogy aki ide betér, az lelassuljon, megpihenjen, kikapcsoljon. Mert ez is lehetséges egy fogászaton!

Pácienseink MONDTÁK

_
Veronika Baranyai

  Tökèletes csapat! 6 èves kisfiamnak ,ès nekem,sikerült egy èletre szóló Dr.nènit talàlnunk!❤ Köszönjük a kedvessèget,figyelmet amit kaptunk Önöktől! Pèlda èrtèkű!☝️

  Molnár Tamás

   A hír igaz! Valóban fájdalom mentesek a kezelések. Magas szintű, profi csapat. Bátran ajánlom mindenkinek!

   Kovács Antia

    Ez az a rendelő, ahol nemcsak egy fogsor vagyok. Itt nemcsak nekem fontos az egészségem, hanem a doktornőnek és az asszisztenseknek is. És a vidám légkör pedig felbecsülhetetlen!

    Viktoria Rajky

     Kivételesen kedves csapat, magas színvonalú szolgáltatás. Nyugodt szívvel tudom őket ajánlani,köszönök mindent.

     Tóth Szilárd

      Csak ajánlani tudom mindenkinek! Kedves, alapos, profi csapat. Náluk nincs mitől félni!

      Roland Dániel Bakó

       Nagyon jó környezet, a csapat fantasztikus, teljes mértékben segítőkészek! Szép, precíz munkát végeztek a fogaimon ami abszolút nem fájt hiszen erre is figyelnek!

       Krisztina Pilska

        Mi ma voltunk ott. A 14 éves fiamnak letört elől a foga. Nagyon félt de mire a dogtornő végzett már nevettünk. Kedvesek türelmesek családias a hangulat. Köszönjük szépen. Ajánlom mindenkinek.

        Györke Éva

         Szuper csapat, minden félelme eloszlik az embernek. Profi doktornéni! Jó választás volt ?

         Alexandra Barna

          Köszönöm a segítséget. Remek kis csapat ☺️ Nagyon segítőkész, odafigyelő, humoros légkör ☺️ Csak ajánlani tudom első alkalom után.

          Erna Harn

           Köszönöm szakmai hozzáértésüket és türelmüket. Sok - hozzám hasonlóan elégedett - pácienst kívánok Önöknek!

           Albert Kalmár

            Remek ellátás, kedves hozzáállás jellemzi a helyet. Èlmènyszámba megy a bölcsessègfog húzása! Köszönet èrte. Mindenkinek ajánlom!

            Krisztina Fazekas

             Megtaláltam Óvár legjobb fogászatát. Imádni való kis csapat. Gyönyörű munkát végeztek. Hatalmas respect mindenkinek! Nagyon köszönöm!?❤️

             Molnár Tamás

              A hír igaz! Valóban fájdalom mentesek a kezelések. Magas szintű, profi csapat. Bátran ajánlom mindenkinek!

              Mezei Éva

               A doktornő nagyon kedves, profin dolgozik. A csapata pedig megerto segítőkész. Nagyon jo hangulatúak voltak a kezelesink ☺️

               {"video_yurl":"true"}

               Legyen ismét szép és magabiztos a mosolya!

               Implantátumos fogpótlás

               Implantátumos fogpótlás

               A fogászati implantátumok egyetlen fog pótlásától egészen a teljes foghiány kezeléséig ideális megoldást nyújtanak, hogy Ön ismét magabiztosan mosolyogjon és bármit ehessen.

               Egy fog pótlása

               Ha a fog és a gyökér károsodott, egy implantátum kerámiakoronával a legjobb hosszú távú megoldás. Nagy előnye, hogy az eltávolított fog mellett lévő egészséges természetes fogakhoz nem kell hozzányúlnunk.

               Több hiányzó fog pótlása

               A rágó zónában implantátumokon rögzített híd egy stabil, biztos megoldás, amivel azt ehet így a beteg, amit csak akar. Ebben az esetben egynél több, közvetlenül egymás mellett elhelyezkedő fogat kellett pótolnunk, amelyek ráadásul a rágózónában vannak.

               Rögzített fogpótlás

               Teljes fogatlan állcsont

               Implantátumokon rögzített híd, jó rágófunkcióval. Ebben az esetben a páciens több implantátumot (4-6-8) kap az állcsontra, melyre fogtechnikai laboratóriumunkban gyönyörű, rögzített hídpótlás készül.

               Overdenture

               Szolíd, stabil megoldás, ami egész életen át tart. Ebben az esetben is teljesen fogatlan állcsontot kezelünk, ám előfordulhat, hogy a páciens csontkínálata nem teszi lehetővé a teljesen rögzített pótlás elkészítését. Ilyenkor 4 db implantátum beültetése – és néhány hónap gyógyulás- után egy speciális fogpótlást készítünk, melyet ‘overdenture’-nek nevezünk. Az overdenture speciálisan implantátumra tervezett lemezes fogpótlás, melyet egy speciális mozdulatsorral el lehet távolítani a szájból, véletlenül azonban sosem mozdul el!

               All on four

               All-on-4

               A fogászati implantációs technika leginnovatívabb formája. Ennél az eljárásnál 4 fogászati implantátum biztosítja a felső vagy alsó fogsor stabil rögzülését, melyeket a hagyományostól eltérő módon, döntött szögben helyezünk az állcsontba az ideális tehereloszlásért. Az Overdenture-től abban különbözik, hogy ebben az esetben a fogsor teljes rögzítésre kerül, ezáltal maximális stabilitást biztosít. Mintha az eredeti fogait nyerte volna vissza, akár még szebb kivitelben.

               Miért válasszon minket?

               PROFESSZIONALIZMUS

               Pácienseinkre kiemelten figyelünk már a kezelés előkészítése során. Rendelőnkben minden szükséges eszköz megtalálható a kezelés professzionális elvégzéséhez.

               GARANCIA

               A több tíz éves szakmai tapasztalattal bátran vállalunk garanciát a kezeléseinkre. Implantátumainkra 15 év, fogpótlásainkra 5 év garancia vonatkozik.

               MINŐSÉG

               Csakis a legmegbízhatóbb és legjobb ár/érték aránnyal bíró alapanyagokat használjuk a fogpótló beavatkozások során. Implantátumaink 98%-os sikeres beépülési aránnyal bírnak.

               TAPASZTALAT

               Erről a pácienseink tudnak leginkább nyilatkozni, így álljanak itt Tamás szavai: “A fogaim olyanok lettek, mint az igaziak, laikus szem észre sem veszi, hogy pótlás. Nagyon meg vagyok elégedve és ami még nagyon fontos, fájdalommentes.”

               Az Ön kezelésének lépései

               Kapcsolatfelvétel

               Általános állapotfelmérés, szükséges röntgen
               és CT felvételek
               elkészítése

               Személyre szabott
               kezelési terv és árajánlat
               elkészítése az előzetesen
               közösen kiválasztott
               implantátumokkal

               Íny előkészítése

               Fogak és íny
               előkészítése a beavatkozás
               elvégzéséhez

               Implantátum beültetése

               Gyógyulás

               A gyógyulás fázisa

               Sikeres fogpótlás

               Az implantátumos fogpótlás legnagyobb előnyei:
               • Az implantátumok élettartama -természetesen megfelelő szájhigiénia és rendszeres orvosi kontrollok mellett- igen hosszú, akár 25-30 évig, vagy teljes élethosszig is tarthat.
               • A tartósságot figyelembe véve időarányosan az implantátumos fogpótlások ára a legkedvezőbb
               • A legélethűbb pótlások implantátumok segítségével készíthetők
               • Az implantátumos fogpótlások viselése és használata kényelmes, a természetes fogakkal egyenértékű. Harapás és rágás során sem kell a pótlás elmozdulásától tartanunk!
               • A beültetett implantátumok megelőzhetik az állcsontok sorvadását, így hozzájárulhatnak a fiatalos arckontúr megtartásához.
               Fogászati kezelések garanciával és kiszámíthatóan!

               A kezelés ára minden esetben szerepel a személyre szabott kezelési tervben. Általánosságban, egy implantációs kezelés ára több részből tevődik össze.

               • állapotfelmérés
               • panoráma röntgen és cbct felvétel készítése
               • kezelési terv elkészítése kontroll
               • implantátum beültetése
               • kontroll röntgen készítése
               • díjmentes varratszedés és kontroll
               • gyógyulási csavar (3 hónap gyógyulás után)
               • díjmentes lenyomatvétel a koronához
               • kiválasztott korona beragasztása

               GY.I.K.

               Milyen kizáró okai vannak az implantálásnak?

               Krónikus betegeknél (rákos és immunhiányos betegségek) esetén nem ajánlott az implantáció. Ugyanígy a cukorbetegeknél is korlátozott lehetőségeink vannak.

               Egy hiányzó fog pótlása esetén implantátummal megóvhatóak a szomszédos fogak?

               Igen, ugyanis hagyományos eljárással a szomszédos fogak lecsiszolása jelentős foganyagveszteséggel jár, valamint a híd nem közvetít rágóerőt az állcsontra, ami csontveszteséghez vezethet.

               Mennyi idő után kezdhető el a fogpótlás készítése?

               Az implantátum, vagyis műgyökér behelyezése után kb. 3-6 hónap gyógyulási időre van szükség a csontosodáshoz, utána készülhet el a műgyökérre korona.

               Az implantátum felszabadítása pár héttel a fogpótlás készítését megelőzően történik. Ekkor egy ún. ínyformázó csavar kerül az implantátumba, mely segít abban, hogy a felragasztásra kerülő korona alakjához igazodjon az íny.

               Nobel implantátumok esetében nem ritka, hogy már akár a beültetést követő 18. héten kerülnek átadásra a komplett pótlások, beleértve a technikai munkák időigényét is.

               Csak egy fogat pótolhatunk implantátummal?

               Önmagában nem. Sokkal fontosabb az egészséges életmód, és az egyéb betegségek kezelt mivolta. Így nem lehet akadálya az implantációnak.

               Mennyi idő alatt lesz kész a fogpótlás?

               Nem. Természetesen több egymás melletti fog pótlására is van lehetőség. Ilyenkor pótolhatjuk egyesével is a fogakat, de a leggyakoribb esetben hidat alkalmazunk.

               Mit ehetek és mit nem az implantációs kezelés alatt?

               Az implantátum beültetése egy komolyabb műtétnek számít, mely után a körültekintőnek kell lenni annak érdekében, hogy ne lépjen fel gyulladás az implantátum körül. Éppen ezért kerülni kell a tejtermékeket a műtét utáni hetekben, nem szabad szívogatni, vagy erősen rágni azon a területen és a fogmosás során is kerülni kell a műtét helyét.

               Biztos, hogy befogadja a szervezetem az implantátumot?

               Biztosat természetesen nem tudunk mondani, hiszen minden szervezet más és más. Viszont közel 20 év tapasztalat van mögöttünk, a mai implantációs anyagok és technikák pedig annyira kifinomultak már, hogy az implantátumok beültetése 95%-ban sikerrel zárul.

               Ki lesz a kezelőorvosom?

               Rendelőnkben Dr. Koncz Edina végzi a fogászati kezeléseket, így az implantáció során is ő lesz majd a kezelőorvosa. A Doktornő kifejezetten szájsebészeti és implantációs esetekre specializálódott, így biztos lehet abban, hogy jó kezekben lesz a kezelés során végig.

               Mennyi időn belül készül el teljesen a fogam?

               Erre sajnos általános választ nem tudunk adni. Egy implantációs kezelés általában 4-6 hónapot vesz igénybe az első állapotfelméréstől a végső pótlás beragasztásáig.

               Mit tegyek, ha a kezelés folyamán érzékennyé válnak a fogaim?

               Sajnos konkrét árat nem tudunk mondani, viszont fentebb részleteztük, hogy a kezelés ára mikből tevődik össze. Minden esetben készítünk egy személyre szabott árajánlatot a kezelés elkezdése előtt, így Ön biztosan tudja majd, hogy mennyibe kerül a kezelése.

               Egy összegben kell fizetnem?

               Természetesen nem. Egy 4-6 hónapos kezelés alatt mindig csak az elvégzett kezelés értékét kell kifizetni.

               Hol találom a rendelőt?

               Rendelőnk Mosonmagyaróvár kertvárosi részén, a városközponthoz mégis közel található, könnyen megközelíthető, csendes és nyugodt helyen. Címünk: Gyümölcsös utca 37.

               Várjuk rendelőnkben!

               328Foto

               Foglaljon időpontot egyszerűen!

                Mivel fordul hozzánk?

                Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*

                Elfogadom, hogy a Top-Dent fogászat időnként hírlevelet küldjön számomra(Kattints a részletekért!)