Kinek ajánljuk a QuickSleeper-t?


Az egyik legkorszerűbb fogászati érzéstelenítő, a QuickSleeper már nálunk is elérhető – Magyarországon az elsők között lettünk referencia fogászat. Pácienseink régóta vártak már rá, hiszen segítségével 100%-osan fájdalommentes lehet egy-egy kezelés. De hogy miért szeretik annyira és kinek ajánljuk? Olvassanak tovább!


Ez az elektronikusan vezérelt, toll alakú, azonnali és biztos hatást eredményező érzéstelenítő nyugodt, stresszmentes környezetet biztosít pácienseinknek. A QuickSleeper célzottan adagolható, zsibbadásmentes és gyulladás esetén is maximálisan hatékony. Mindenkinek szeretettel ajánljuk, azonban azok számára különösen kedvező lehet, akik az átlagnál jobban félnek a fogorvostól.

Kinek ajánljuk?
●    aki félve, szorongva érkezik hozzánk
●    aki nem bírja a tű látványát
●    aki az átlagnál nehezebben vagy lassabban zsibbad a hagyományos érzéstelenítővel
●    aki nem szereti a kezelés utáni órákig tartó zsibbadást
●    aki akut gyulladásos betegségben szenved
●    akinek fontos az idő 

Gyermekek vagy fiatal felnőttek kezelésekor kifejezetten fontos, hogy semmiképp se távozzanak rossz élménnyel a fogászatról és később rendszeresen járjanak fogorvoshoz.

Ha teljesen fájdalommentes kezelésre vágyik, keresse fel rendelőnket, kérjen időpontot és győződjön meg személyesen arról, milyen is egy komfortos fogorvosi beavatkozás. Maximális szakértelemmel és a QuickSleeper-rel várjuk!