Gyönyörű esztétikus fogpótlások, héjak és fogfehérítés

 • Vakítóan fehér fogak
 • Élethű fogpótlások
 • Fájdalommentes kezelések
 • 5 év garancia
 • Mosonmagyaróvár központjában!

Üdvözlöm!

Dr. Koncz Edina vagyok.

Több generációs orvos családból származom, így a másokról való gondoskodás és az empatikus szemlélet a bőröm alá ivódott már gyerekként is.

A munkámban mindig is szerettem a kihívásokat, ezért folyamatosan követem a technikai újításokat, amikkel gyönyörű élethű fogakat és vakító fehérséget érhetünk el. A kezelések során mindent megteszek annak érdekében, hogy aki a székembe beül, az a saját fogait minél tovább megőrizhesse.
A legfontosabb számomra, hogy elérjem, hogy pácienseim bízzanak bennem. Akik már jártak nálunk, ők jól tudják, hogy nálunk általában vidám hangulat van, mert hisszük és tapasztaljuk, hogy ez nagyon sokat segít a pácienseknek abban, hogy bátrabban és oldottabban üljenek be a fogorvosi székbe.

Számunkra fontosak az emberi kapcsolatok. A rendelőn belül mint egy család működünk és ebbe a családba szívesen fogadunk be újabb és újabb embereket, akikkel úgy bánunk, mint a családtagjainkkal. Időt hagyunk a kezelések közt arra, hogy pár szót tudjunk váltani, hogy át tudjunk állni a következő páciensre, és mindenekelőtt időt szánjunk a kezelésekre, ne rohanjunk. Rohan a világ körülöttünk, szeretnénk, hogy aki ide betér, az lelassuljon, megpihenjen, kikapcsoljon. Mert ez is lehetséges egy fogászaton!

Miért lenne máshol a sokadik..

Legyen ismét szép és magabiztos a mosolya, kérjen időpontot!

Esztétikus tömések

Apró beavatkozás – Nagy precizitás – Évekig tartó eredmény!

Az esztétikus tömések legnagyobb előnye, hogy

 • színben tökéletesen illeszkednek a természetes foghoz
 • kialakítása a természetes fog formáját, görbületeit, barázdáit mintázza, így gyakorlatilag páciens és külső szemlélő számára is észrevehetetlen
 • a fogérzékenység általában azonnal megszűnik (mélyebb tömések esetén minimális kellemetlenség előfordulhat a tömést követő hetekben)
 • tartósak, 5 évnél gyakrabban általában nem szükséges cserélni őket
 • egyetlen fogorvosi időpont elegendő az elkészítésükhöz
 • a kíméletes technológiának köszönhetően fájdalommentesen készíthetők el akár gyermekek számára is.

Esztétikus héjak

Az esztétikus kerámia héjakat abban az esetben alkalmazzuk, ha a konzervatívabb fogfehérítéssel már nem tudjuk elérni a páciens által óhajtott végeredményt, vagy a fogak formáján szeretnénk változtatni.

A héjak valójában kontaktlencse vastagságú porcelánlemezek, melyeket a fogak külső felszínére rögzítve változtathatunk azok megjelenésén.

Önnek ajánljuk az esztétikus héjakat, ha

 • Fogfehérítéssel nem tudta elérni azt a fogszínt, amire vágyik
 • Elégedetlen fogai küllemével, pl. túl kicsinek találja őket, vagy nem tetszik a formájuk
 • Ha egy vagy több foga elüt a többitől, és egységesebb megjelenést szeretne
 • Ha egy vagy több foga sérült, letört, lepattant
 • Ha fogai között zavaró réseket lát
 • Ha fogai mérete egyenetlen
 • Ha szeretné elkerülni a sokkal több foganyag eltávolítását megkívánó koronák készítését
 • Ha nem tud több évet szentelni fogszabályozásra

Fogfehérítés 

Ha a fogak elszíneződése már zavaróvá vált, és szeretné világosítani, felfrissíteni a fogszínét, rendelőnkben örömmel állunk rendelkezésére!

A fogfehérítés folyamata

 • Az első alapos betegvizsgálatnál számba kell vennünk a szájban lévő fogszínű töméseket és koronákat. Ezek ugyanis nem fehéríthetők, így ezt be kell kalkulálni a biztos siker érdekében a kezelésbe.
 • Alapos szájhigiénés kezelést kell végeznünk. (depurálás, polírozás)
 • Az orvos rögzíti a páciens kiindulási fogszínét
 • Lenyomatot veszünk az alsó és felső fogívekről, amelyre a fogtechnikus egy-egy sínt készít, amelyet a fogfehérítő géllel kell feltölteni.
 • A páciens az összes információ birtokában otthon használja az éjszakai sínt 1 hétig.
 • 1 hét múlva kontroll vizsgálaton vesz részt a rendelőben, és a várva várt siker nem marad el!

Rendelőnkben kizárólag az Opalescence (Ultradent Products, U.S.A.) fogfehérítő termékeket használjuk.

Miért válasszon minket?

PROFESSZIONALIZMUS

Pácienseinkre kiemelten figyelünk már a kezelés előkészítése során. Rendelőnkben minden szükséges eszköz megtalálható a kezelés professzionális elvégzéséhez.

GARANCIA

A több tíz éves szakmai tapasztalattal bátran vállalunk garanciát a kezeléseinkre. Implantátumainkra 15 év, fogpótlásainkra 5 év garancia vonatkozik.

MINŐSÉG

Csakis a legmegbízhatóbb és legjobb ár/érték aránnyal bíró alapanyagokat használjuk a fogpótló beavatkozások során. Implantátumaink 98%-os sikeres beépülési aránnyal bírnak.

FÁJDALOMMENTES KEZELÉSEK

Erről a pácienseink tudnak leginkább nyilatkozni, így álljanak itt Tamás szavai: “A fogaim olyanok lettek, mint az igaziak, laikus szem észre sem veszi, hogy pótlás. Nagyon meg vagyok elégedve és ami még nagyon fontos, fájdalommentes.”

Az Ön esztétikus kezelésének lépései

Kapcsolatfelvétel

Általános állapotfelmérés, amennyiben szükséges röntgen és CT felvételek elkészítése

Személyre szabott kezelési terv és árajánlat elkészítése.

Fogak előkészítése a beavatkozás elvégzéséhez. Porcelán héjak és egyes esztétikus tömések elvégzéséhez lenyomatot veszünk. Amennyiben a kezelés a székben történik és nincs szükség fogtechnikai munkára (fogfehérítés, kisebb tömések, kompozit héjak esetén), úgy belevágunk a kezelésbe.

Lenyomatvétel után a fogak preparálása, az elkészült fogtechnikai pótlás (inlay, onlay, overlay tömés, vagy porcelán héj) beragasztása.

Esztétikus kezelések árai

Áraink természetesen minden esetben szerepelnek a személyre szabott kezelési tervben, így bármilyen kezelést választ, azt csak úgy kezdjük el, hogy Ön tudja mennyiben fog kerülni.

 

Általánosságban az esztétikus kezelések során az áraink az alábbiakat tartalmazzák:

 • állapotfelmérés
 • amennyiben szükséges, panoráma röntgen készítés
 • kezelési terv elkészítése
 • fogak előkészítése a beavatkozáshoz (fogfehérítés és héjragasztás előtt kötelező a fogkőleszedés)
 • esztétikai kezelés elvégzése és kész is a gyönyörű mosoly

GYIK

Mi történik, ha nem készül tömés a szuvas fogba?

A szuvasodás természetes tulajdonsága, hogy idővel továbbterjed a fogban, ha kezeletlenül hagyjuk. Ha a szuvasodás eléri a fog belsejében található, idegeket tartalmazó pulpakamrát, a fog helyreállítását már nem lehet csupán egy esztétikus töméssel elvégezni, előtte gyökérkezelést kell végrehajtani a fogon. Ez az állapot általában komoly fájdalommal és egyéb kellemetlen tünetekkel jár, nem érdemes tehát halogatni: ha fogszuvasodás jeleit tapasztal, forduljon rendelőnkhöz bizalommal, hogy időben segíthessünk!

Mit tegyek, ha a kezelés folyamán érzékennyé válnak a fogaim?

Ilyenkor egy éjszakára ki kell hagynia a kezelést, és utána nyugodtan folytathatja.

Roncsolja-e a fogaimat ha héj kerül rá?

A héjak felragasztásához minimális preparálás szükséges, mely során egy nagyon vékony réteget elveszünk a fogzománcból. Ez a fogakat nem károsítja, miután ezt a réteget teljes mértékben elfedi majd a héj.  

Mennyire költséges kezelés a fogfehérítés?

Nagyon költségkímélő beavatkozás. Ennek megfelelően alternatíváival (mint például héjak, koronák) ellentétben azok töredékébe kerül.

Roncsolhatja-e fogaimat a beavatkozás?

Nem. Átmeneti érzékenység előfordulhat, de ez néhány napon belül elmúlik.

Megoldást nyújt ez a kezelés a gyógyszerek okozta fogelszíneződésekre is?

Természetesen igen. De az erősebb, koncentráltabb gélt kell ilyenkor használni.

Bármit ehetek a fogfehérítés alatt és után?

Ebben az időszakban az erősen színezett ételek (vörösbor, kávé, cékla, spenót, stb.) módosíthatják a fogszínt, ezért a fogyasztásuk kerülendő! A fehérítés után néhány nap szükséges a fogszín stabilizálódásához, ezért ekkor fogyasszon világos színű vagy színezetlen ételeket.

Ki lesz a kezelőorvosom? 

Rendelőnkben Dr. Koncz Edina végzi a fogászati kezeléseket, így az implantáció során is ő lesz majd a kezelőorvosa. A Doktornő kifejezetten szájsebészeti és implantációs esetekre specializálódott, így biztos lehet abban, hogy jó kezekben lesz a kezelés során végig.

Mennyi időn belül készül el teljesen a fogam? 

Erre sajnos általános választ nem tudunk adni. Egy implantációs kezelés általában 4-6 hónapot vesz igénybe az első állapotfelméréstől a végső pótlás beragasztásáig.

Mennyibe kerül majd a kezelésem?

Sajnos konkrét árat nem tudunk mondani, viszont fentebb részleteztük, hogy a kezelés ára mikből tevődik össze. Minden esetben készítünk egy személyre szabott árajánlatot a kezelés elkezdése előtt, így Ön biztosan tudja majd, hogy mennyibe kerül a kezelése.

Egy összegben kell fizetnem? 

Amennyiben több lépésből áll a kezelése, úgy természetesen nem szükséges a kezelés teljes értékét egy összegben kifizetnie.

Hol találom a rendelőt? 

Rendelőnk Mosonmagyaróvár kertvárosi részén, a városközponthoz mégis közel található, könnyen megközelíthető, csendes és nyugodt helyen. Címünk: Gyümölcsös utca 37.

Itt talál minket!

328Foto

Foglaljon időpontot egyszerűen!

  Mivel fordul hozzánk?

  Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*

  Elfogadom, hogy a Top-Dent fogászat időnként hírlevelet küldjön számomra(Kattints a részletekért!)

  9200 Mosonmagyaróvár, Gyümölcsös u. 37.

  0036-96/704-063

  info@top-dent.hu