Mitől különleges az All-on 4 technika?


A mi kis fogászatunk életében fontos a folyamatos megújulás, és fejlődés, így elmeséljük, hogy nemrég hogyan tanulhattunk egy budapesti konferencián a világ egyik legjobb szakértőjétől.

Szeretnék egy kis érdekességgel szolgálni a már meglévő, valamint a leendő kedves páciencseink részére. Ahhoz, hogy megértsük az alább leírtakat, egy picit tekintsünk vissza az 1995-ös évbe. Ekkor ugyanis, egy bizonyos dr. Paulo Malo megalapította a „MALO-CLINIC”-et. Ő volt az az ember, aki kidolgozta az úgynevezett ALL On 4 technikát. Bátran kijelenhetjük, hogy ez az egyedüli olyan implantológiai eljárás, amelyet széles körben alkalmaznak azóta is világszerte, és amihez a méltán híres Nobel Biocare adta a nevét. A technika megalkotásának a legfőbb célja az volt, hogy kiváltsa azon lépéseket, amellyek a magas szintű csonthiány pótlására lettek kifejlesztve.
Ezen „csontot-pótló” eljárások ugyanis, a legtöbb esetben nagyon költségesnek, és időigényesnek bizonyultak.
A hasonló problémákkal küzdő pácienseknek lett első sorban ez az ún. All-On 4 módszer kifejlesztve, amely gyakorlatilag négy implantátum precíz beültetésén alapul, és még jelentős csontvesztés esetén is alkalmazható!
Az eljárás napján teljes fogívvel ellátott hidat rögzítenek az implantátumokhoz.

Nos itt jövök én, ugyanis a lehető legjobbtól tanulva, jómagam is részt vettem legutóbbi konferenciáján a Budapest Hilton-ban, ahol bővíthettem szakmai tudásomat annak ellenére is, hogy lassan 30 éves tapasztalattal rendelkezem ezen a téren. Elégedett voltam, hiszen sikeresen teljesítettem az ott elvártakat, és személyesen üdvözölhettem Armandot. A közös kép elkészülte után, egy picit beszélgettünk a mi kis mosonmagyaróvári rendelőnkről, valamint arról, hogy a Nobel Biocare termékeit alkalmazzuk fogászati-implantalológiai eseteknél. Nagyon helyes fiatalember, remélem találkozhatok még vele a következő konferencián is.

Amennyiben kérdése van az ALL-On4 koncepcióval kapcsolatban, keresse rendelőnket bizalommal!