Nem kell többet félni a tűtől; itt a QuickSleeper!


A korszerű, páciens fókuszú fogászati ellátás egyik legfontosabb ismérve a fájdalommentes kezelés, amihez most már elég, ha eljön rendelőnkbe; nálunk is elérhető a QuickSleeper, azaz a legmodernebb fogorvosi érzéstelenítő eszköz.

Quicksleeper


A fogorvostól való félelem sajnos társadalmunk egyik “népbetegsége”, mely sokszor az érzéstelenítéssel járó kellemetlen tűszúrás miatt alakul ki. Sajnos azonban a fogászati problémák jelentős része tünetmentesen jelentkezik, így egy-egy kontroll alkalmával gyakran nincs más megoldás, mint a fájdalmas injekció – legalábbis eddig.

A QuickSleeper csúcstechnológiának minősül az orvosi érzéstelenítés terén, mi pedig rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy hazánk mindössze néhány ilyen eszközzel felszerelt rendelői között mi, a Top-Dent is ott vagyunk. Ez a leginkább egy elektronikus tollra hasonlító készülék hatékonyan és kényelmesen képes az összes fogászati érzéstelenítés elvégzésére – gyorsan és hiba nélkül.

A QuickSleeper elektronikus injekcióként azonnali, helyi érzéstelenítést biztosít és lehetővé teszi az alsó őrlőfogak érzéstelenítését is, akár fogbél-gyulladás (pulpitis) esetén is. Fontos kiemelni, hogy nem társul hozzá a környező lágyrészek (pl. ajak vagy nyelv) zsibbadása, így teljesen fájdalom- és mellékhatás mentesen hat, korábban elképzelhetetlen kényelmet biztosítva pácienseinknek.
 
Legfőbb előnyei:
●    azonnali érzéstelenítés
●    fájdalommentesség
●    maximális pontosság
●    stresszmentes érzéstelenítés – még gyermekeknél is
●    akár hat fog érzéstelenítése egyszerre
Segítségével egyszerűsödnek a hagyományos fogászati és implantációs eljárások, csökken a kezelésre fordított idő, és ezzel egyenesen arányosan növekedni tud a páciens komfortérzete is.

Kérjen időpontot még ma, és élvezze a fájdalommentes érzéstelenítést az elsők között Magyarországon! A Top-Dent csapata szeretettel várja Önt!