Nincs lehetetlen! Az implantátumos fogpótlás már bárki számára elérhető


Az implantátumos fogpótlás drága. Az implantáció behelyezése hosszú és fájdalmas folyamat. A fogimplantátum sikere nem garantált. Alapinformációk, sok esetben tévhitek, amelyek a legtöbbünket, így Önt is könnyen megakadályozhatja abban, hogy ismét egészséges fogai és önfeledt mosolya legyen.

A modern eszközöknek és a felkészült, gyakorlott szakembereknek köszönhetően azonban az implantációs fogpótlás mára egy olyan fájdalommentes kezelési mód, amely egy sokkal szélesebb kör számára elérhető, mint régen.

Szakértő kezek, modern eszközök és módszerek , empatikus hozzáállás, ezek azok, amik feltétlenül szükségesek a sikeres fogpótláshoz.

Nem is gondolnánk, de a fogaink állapota meghatározza a mindennapjainkat. Ha a fogsorunk hiányos, nem élvezhetjük kedvenc ételeinket, az evés maga fájdalmakkal járhat, nem mosolygunk szívesen, amelynek következtében az önbizalmunk sincs kicsattanó formában. Ezek az okok akaratlanul is hatással vannak az életünkre.

Kedves Páciensünk, István is hasonló panaszokkal érkezett hozzánk. Sokáig várt, mielőtt időpontot foglalt rendelőnkbe. Az előzetes félelmei és hiedelmei, mint például “a fogászati implantátumos fogpótlás egy vagyonba kerül majd, és a sikerre sincs garancia” tartották vissza. Sajnos a kellemetlen tünetek idővel egyre gyakrabban jelentkeztek, mire fia bátorítására rászánta magát és bizalmat szavazott fogászatunknak.

István esetében már a legelején világos volt, hogy a hosszútávú tartós megoldás és a fogak megfelelő funkciójának visszanyerése érdekében implantációs fogpótlásra van szükség, hiszen a teljes felső fogsora hiányzott.

Az implantátumos fogpótlás fajtái, melyek szóba jöhetnek kezeléseink során:

 1. Egy fog hiánya esetén, ha a fog és a gyökér is károsodott, a legjobb megoldás az implantátum és a korona felhelyezése.
 2. Több hiányzó fog esetén általában az implantátumokra helyezett hidat használjuk.
 3. Teljes fogsor hiányakor a protézis (kivehető műfogsor) helyett a sokkal tartósabb rögzített fogpótlást javasoljuk és alkalmazzuk, melyet implantátumokra rögzítünk.

Egy ilyen kezelés általában hosszabb időt vesz igénybe, melyet minden esetben alapos vizsgálattal kezdünk. A kezelés során először felmértük István igényeit, röntgenfelvételt készítettünk, majd a röntgen elemzését követően páciensünkkel közösen beszéltük meg a lehetséges megoldásokat. Ahogy minden esetben, itt is pontos költségtervet készítettünk, hogy minél egyszerűbb legyen a döntés.

Rendelőnkben különböző árkategóriájú és eljárású, de minőségben hasonló alapanyagokkal dolgozunk.

Az implantátumos fogpótlás így az Ön számára is elérhető megoldás!

István esetében a Doktornő, Dr. Koncz Edina által használt alábbi három implantátum közül közösen választottuk ki a számára árban és minőségben is legtökéletesebbet:

 • Nobel Biocare
 • Alpha Bio
 • MegaGen

A megfelelő információk tudatában végül a Nobel Biocare All-on-4™ fogpótló eljárás mellett tette le a voksát, melynek előnye, hogy

 • rögzített, ezért nem esik ki a szájból,
 • természetes érzésű és megjelenésű,
 • kényelmes és lehetővé teszi a stabil harapást,
 • nincs szükség csontpótlásra,
 • hosszútávú, biztonságos és végleges megoldás
 • szinte azonnal terhelhető..

„Nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel, rendkívül esztétikus és megbízhatóan használható rendeltetését tekintve bármire. A kezelések utáni idő elteltével egyre jobban terhelhető.” – írta meg nekünk István a kezelések befejezése után.

Az implantációs fogpótlás attól különleges, hogy az állcsontba beültetett műgyökér egész életen át tartó stabilitást biztosít viselőjének. Ritkán, de előfordulhatnak olyan esetek, amikor az implantációt az állcsont valamilyen okból kifolyólag kilöki magából. Rendelőnkben felkészültünk erre is!

Az általunk beültetett fogászati implantátumokra 10 éves garanciát vállalunk, melyet Dr. Koncz Edina doktornő kilökődés esetén térítésmentesen eltávolít és beülteti az újat.

Szerintünk egészséges fogakra és gyönyörű mosolyra mindenkinek szüksége van, ez alól senki nem lehet kivétel!

„Jól döntöttem, hogy a számos lehetőség közül ezt választottam.”

Kedves István, köszönjük a csapatunk iránti bizalmát!

Várjuk Önt is rendelőnkbe!

 

 

Várjuk rendelőnkben!

  Mivel fordul hozzánk?

  Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*

  Elfogadom, hogy a Top-Dent fogászat időnként hírlevelet küldjön számomra(Kattints a részletekért!)