Nobel Biocare

_

A Nobel Biocare a nyolcvanas évek elején elsőként lépett implantátumaival a fogászati piacra. A mai napig több tanulmány készült a Nobel termékekről, mint a többi cég konkurens termékeiről összesen. A fejlesztés azóta is folyamatos. Termékeit Svédországban és az Egyesült Államokban gyártják. A Nobel Biocare az egyetlen, amely teljesen komplex és integrált rendszert kínál a legkifinomultabb CAD/CAM technológiától a számítógép-navigációig. Ismerje meg Ön is az ebben rejlő lehetőségeket!

A Nobel Biocare rendszere kínálja a leginkább személyre szabható megoldásokat a páciensek és fogorvosok számára. Az implantátumok és kiegészítő elemeik, eszközeik a tervezett fogpótlás jellegétől, az implantátumok tengelyállásától, az állcsonttól és egyéb tényezőktől függően megválaszthatók, az eredmények pedig önmagukért beszélnek!

A Nobel Biocare implantátum rendszerek minden kontinensen elterjedtek, tehát ha Ön külföldi tartózkodása során kényszerül fogorvoshoz menni, az implantátumait a világ minden táján fel fogják ismerni!