You are here

Rólunk

Több generációs orvos családból származom, Szegedről. Az egyetemi tanulmányaimat is ott végeztem, 1996-ban. 2000 óta otthonom Mosonmagyaróvár, így a saját rendelőmet is már itt alapítottam, 2004-ben. A célom az volt már akkor is, hogy rendelőmben komplex ellátást biztosítsak pácienseim számára. Ezt elsősorban esztétikai fogászati kezelésekkel, szájsebészeti és implantológiai kezelésekkel és parondontológiai kezelésekkel biztosítjuk.

A munkámban mindig is szerettem a kihívásokat, így mindent megteszek annak érdekében, hogy a saját fogait minél tovább megőrizhesse a páciens. A legfontosabb számomra, hogy elérjem, hogy pácienseim bízzanak bennem. Akik már jártak nálunk, ők jól tudják, hogy nálunk általában vidám hangulat van, mert hisszük és tapasztaljuk, hogy ez nagyon sokat segít a pácienseknek abban, hogy bátrabban és oldottabban üljenek be a fogorvosi székbe.

Hobbim a kerékpározás, sífutás és síelés, emellett pedig gasztro imádónak vallom magam. Szeretek megkóstolni, majd meg is főzni különleges ételeket, szeretem a jó borokat és a finom csokoládékat.

2016-ban szereztem fogászati asszisztens végzettséget Budapesten és 2017. óta dolgozom a doktornővel a Top-Dent fogászat csapatában. Hamar megszerettem a szakmámat és szerettem volna minél többet tudni és minél több kezelésben szerepet vállalni, így 2017-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikus/dentálhigiénikus végzettséget is, így szívesen segítek szájhigiénés tanácsadásban. Mivel a rendelőben kiemelkedően sok sikeres implantációt végzünk, így 2018-ban elvégeztem egy implantológiai alap Hands-on kurzust is.

A páciensek visszajelzése szerint kedves és figyelmes vagyok és mindig mosolygok. Nagyon jól esik visszahallani, hogy könnyebb a pácienseknek a félelmüket legyőzni úgy, hogy mindig hallanak valami pozitív szót, akár tőlem is. Szeretem a munkámban, hogy a fogászat minden területén feltalálom magam és mindennap tanulok valami újat annak köszönhetően, hogy itt mindennel foglalkozunk.

A doktornőhöz hasonlóan én is nagyon szeretek sportolni. Hobbim a futás (a kutyámmal együtt) és a kerékpározás. Emellett pedig természetimádó vagyok és imádok főzni.

2014-ben szereztem fogászati asszisztens végzettséget Szombathelyen és 2016. óta dolgozom a Top-Dent csapatában. Kifejezetten érdekel az implantológia, így 2018-ban elvégeztem egy Implantológiai alap Hands-on kurzust is Budapesten. A rendelőben én készítem a panoráma röntgen felvételeket.

Szeretek tanulni és kifejezetten örülök, ha új termék érkezik a fogászati piacra, mert kihívásnak érzem, hogy megismerkedjek ezekkel. A Top-Dent fogászatban azt szeretem a legjobban, hogy a fogászat minden területén ki tudom próbálni magam és mindig tanulok valami újat. Ezt a tudást pedig szeretem a pácienseknek átadni, előre is elnézést, ha túl részletesen magyarázok. :) A félős betegek felé kiemelt empátiával fordulok, korábban én is nagyon féltem a fogorvostól, így tudom mit éreznek.

Hobbim a zenehallgatás, a kerékpározás és a természetjárás.