Jelenlegi hely

Szeretettel köszöntjük rendelőnkben!

Olyan fogorvost keres Mosonmagyaróvár környékén, aki az Ön személyes igényeihez igazított tanácsokkal tud szolgálni és a lehető legjobb módszerekkel kezeli Önt?
Rendelőnk 2004-ben nyílt meg nem messze az osztrák-magyar határtól.

Az osztrák emberek utazási hajlandósága nő az olyan EU-országokba, ahol a fogászati kezeléseket kedvezményesebb áron kínálják, mint Ausztriában.

Garantáljuk, hogy nálunk ugyanolyan a minőségű kezelést kap, mint Ausztriában!

Rendelőnk filozófiája
Mi jellemez egy jó fogorvost? Egy biztos: A páciens kívánságainak és igényeinek kell az első helyen állniuk.

A páciensnek kell a legfontosabbnak lennie! Egy ideális fogorvos képes minden tőle telhetőt megtenni azért, hogy egészségesek legyenek a fogaink.
Egy fogorvosnak bármikor késznek kell mutatkoznia arra, hogy a pácienssel időpontot egyeztessen saját, személyes fogászati tanácsadásra.

Ezen kívül a kezelés lehetőségeiről is hasznos információkkal kell szolgálnia.

A fogorvosnak elegendő időt kell szánnia a kivizsgálásra, valamint a páciensnek elegendő gondolkodási időt kell hagynia.

Egy ideális fogorvos a gyerekekkel kapcsolatban is együttérző, megértő és türelmes.

Az egészségtelen táplálkozás és a rendszertelen fogmosás miatt az embereknek egyre több problémájuk van a fogukkal, ezért a fogorvosok is egyre fontosabb szerephez jutnak.

Fontos, hogy évente minimum kétszer elmenjünk fogorvoshoz, mert a fogmegbetegedéseknek komoly következményei is lehetnek (pl. szívbillentyű-gyulladás).

A fogorvosi rendelőnkben Mosonmagyaróváron rengetegféle modern kezelési módszert kínálunk: pl. esztétikai fogászat, száj-és ínysebészet, parodontológia, gyökérkezelés, fogtömés, fogpótlás, fogimplantátum.

Időpont egyeztetésére a lenti telefonszámon, illetve e-mail-címen bármikor van lehetőség.

Szeretettel várjuk!